Teri Garr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Teri Garr
(Terry Ann Garr)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.12. 1944 - 09:30h
Místo:
Lakewood, Ohio
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Teri Garr - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
11.12.1944 - 09:30  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.12.1944 - 13:30  
US, Lakewood:
41°29' s.š., 81°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Teri Garr 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Teri Garr
datum narození 11.12.1944
(herečka, instagram)

Teri Garr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Modrý maskot
(2007) - God Out the Window
(2007) - Čas vypršel
(2006) - Malí rošťáci
(2005) - A Taste of Jupiter
(2002) - The Definitive Elvis: The Hollywood Years - Part II: 1962-1969
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Zamilovaná do vraha
(2001) - The Making of 'Close Encounters of the Third Kind'
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Zločinný instinkt: Zbytečná smrt
(2001) - Přízračný svět
(2000) - I've Got a Secret
(2000) - Intimate Portrait: Teri Garr
(2000) - Intimate Portrait: Patricia Heaton
(2000) - Intimate Portrait: Madeline Kahn
(2000) - Ztráty a nálezy
(2000) - Batman Beyond: Return of the Joker
(1999) - Radio City Music Hall: The Story Behind the Showplace
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Zabijte ho!
(1999) - Malé životní zápasy
(1999) - Čmuchalky
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - Casper a Wendy
(1997) - Výkřiky v temnotě
(1997) - Vražda v přímém přenosu
(1997) - Stačí si přát
(1997) - Ronnie & Julie
(1997) - Changing Habits
(1997) - The Definite Maybe
(1996) - Michael
(1996) - Double Jeopardy
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Women of the House (TV seriál)
(1995) - Dokonalé alibi
(1994) - Save the Rabbits
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pret-A-Porter
(1994) - Blbý a blbější
(1994) - Aliens for Breakfast
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - The Whole Shebang
(1993) - Noc uprchlíků
(1993) - Good Advice (TV seriál)
(1992) - Návrat z pekla
(1992) - Máma a táta zachrání svět
(1992) - Hráč
(1991) - The Best of Disney: 50 Years of Magic
(1991) - The Trap
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1991) - Cizinec mezi svými
(1991) - Adventures in Wonderland (TV seriál)
(1990) - V časové tísni
(1990) - A Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder
(1990) - Mother Goose Rock 'n' Rhyme
(1990) - Čekání na světlo
(1989) - Zmrzlý na kost
(1989) - Sázkař
(1988) - Paul Reiser Out on a Whim
(1988) - Jackie Gleason: The Great One
(1988) - Úplněk v modré vodě
(1987) - Samé lži
(1986) - Steve Martin Live
(1986) - Zázraky
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1986) - Důvěrní cizinci
(1986) - Deja View
(1985) - Po zavírací době
(1984) - Prvorozený
(1984) - Chytit krále
(1983) - Zima úzkosti
(1983) - Podraz II
(1983) - Pan máma
(1983) - Návrat černého hřebce
(1982) - Tootsie
(1982) - One from the Heart
(1982) - Hlavní podezřelý
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - The Escape Artist
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - Witches' Brew
(1980) - Doctor Franken
(1979) - Mr. Mike's Mondo Video
(1979) - Černý hřebec
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1977) - The Making of 'Close Encounters of the Third Kind'
(1977) - Once Upon a Brothers Grimm
(1977) - Blízká setkání třetího druhu
(1977) - Ach, Bože
(1977) - The Absent-Minded Waiter
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Law and Order
(1975) - Cher
(1974) - The Sonny Comedy Revue (TV seriál)
(1974) - Rozhovor
(1974) - Mladý Frankenstein
(1973) - The Burns and Schreiber Comedy Hour
(1973) - The Girl with Something Extra (TV seriál)
(1972) - The Ken Berry 'Wow' Show
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1970) - The Moonshine War
(1969) - Changes
(1968) - Maryjane
(1968) - Hlava
(1967) - The Mystery of the Chinese Junk
(1967) - Mejdan
(1967) - The Cool Ones
(1966) - For Pete's Sake
(1965) - Red Line 7000
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1964) - The T.A.M.I. Show
(1964) - Pajama Party
(1964) - Kissin' Cousins
(1964) - Elvis: Viva Las Vegas
(1964) - Elvis Presley: Roustabout
(1964) - Dolarová manželství
(1963) - A Swingin' Affair
(1963) - Elvis Presley: Fun in Acapulco
Teri Garr - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.12.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Teri Garr 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Teri Garr - herečka

se narodila 11.12.1944 ve městě Lakewood, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Teri Garr

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Teri Garr
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
19°24’
12
 
LunaLuna:
Štír
2°25’
10
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°35’
1
 
VenušeVenuše:
Vodnář
0°25’
1
 
MarsMars:
Střelec
11°25’
12
 
JupiterJupiter:
Panna
25°57’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
8°43’
7
R
UranUran:
Blíženci
10°45’
6
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°13’
9
 
PlutoPluto:
Lev
10°03’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°53’
7
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°04’
9
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°04’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
11°27’
10
Domy:
Střelec
28°26’
Blíženci
28°26’
2:
Vodnář
6°56’
8:
Lev
6°56’
3:
Ryby
18°35’
9:
Panna
18°35’
Beran
22°32’
Váhy
22°32’
5:
Býk
18°00’
Štír
18°00’
6:
Blíženci
8°46’
Střelec
8°46’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
25°29’
11
Slun./Luna:
Štír
25°55’
11


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »