Teri Hatcher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Teri Hatcher
(Teri Lynn Hatcher)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.12. 1964 - 21:11h
Místo:
Palo Alto, Kalifornie
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Teri Hatcher - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.12.1964 - 21:11  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.12.1964 - 05:11  
US, Palo Alto:
37°27' s.š., 122°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Teri Hatcher 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Teri Hatcher
datum narození 8.12.1964
(herečka, instagram)

Teri Hatcher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - I Brake for Gringos
(2014) - Stan Lee’s Mighty 7
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2013) - Letadla
(2011) - Jane by Design (TV seriál)
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Koralína a svět za tajnými dveřmi
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Reportér v ringu
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Ve spádu událostí
(2003) - Two Girls From Lemoore
(2003) - A Touch of Fate
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2001) - Spy Kids: Špioni v akci
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Say Uncle
(2001) - Jane Doe
(2000) - Milenky v akci
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Horečka
(1998) - Divas Live: An Honors Concert for VH1 Save the Children (koncert)
(1998) - „Sladká“ pomsta
(1997) - The Secrets of 007: The James Bond Files
(1997) - James Bond: Shaken and Stirred
(1997) - Highly Classified: The World of 007
(1997) - Zítřek nikdy neumírá
(1996) - Nebeští vězni
(1996) - Drsný a drsnější
(1996) - Dead Girl
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Závazky pouze náhodné
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Studený pohled
(1993) - Nový Superman
(1993) - Drtič mozků
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1991) - Sunday Dinner (TV seriál)
(1991) - Mrtvá ve vodě
(1991) - Bublifuk
(1991) - The Brotherhood
(1989) - Velkofilm
(1989) - Tango a Cash
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Karen's Song (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1982) - Capitol (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1975) - Good Morning America
Teri Hatcher - Knihy
Teri Hatcher - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) Jon Tenney - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1971) Jason Lewis
(*1974) Ryan Seacrest
(*1961) George Clooney (fáma)
(*1966) Dean Cain (fáma)
(*1953) Michael Bolton
(*1950) Richard Dean Anderson

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.12.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Teri Hatcher 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Teri Hatcher - herečka

se narodila 8.12.1964 ve městě Palo Alto, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Teri Hatcher

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Teri Hatcher
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
17°10’
5
 
LunaLuna:
Vodnář
12°59’
6
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
4°53’
5
 
VenušeVenuše:
Štír
17°29’
4
 
MarsMars:
Panna
15°46’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
17°49’
10
R
SaturnSaturn:
Vodnář
29°31’
7
 
UranUran:
Panna
14°47’
2
 
NeptunNeptun:
Štír
18°37’
4
 
PlutoPluto:
Panna
16°18’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°10’
11
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°37’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°15’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
18°27’
11
Domy:
Lev
14°16’
Vodnář
14°16’
2:
Panna
6°32’
8:
Ryby
6°32’
3:
Váhy
3°30’
9:
Beran
3°30’
Štír
5°53’
Býk
5°53’
5:
Střelec
11°11’
Blíženci
11°11’
6:
Kozoroh
14°44’
Rak
14°44’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
25°04’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
15°04’
6


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »