Terry Gilliam wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terry Gilliam
(Terence Vance Gilliam)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.11. 1940 - 00:35h
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Terry Gilliam - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.11.1940 - 00:35  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.11.1940 - 06:35  
US, Minneapolis:
44°59' s.š., 93°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terry Gilliam 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Terry Gilliam
datum narození 22.11.1940
(režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python, instagram)

Terry Gilliam - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Terry Gilliam - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Filmový dobrodruh Karel Zeman
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Jupiter vychází
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - The Meaning of Monty Python
(2013) - Münchhausen - Die Geschichte einer Lüge
(2012) - Magical Mystery Tour
(2012) - For No Good Reason
(2012) - Autobiografie jednoho lháře: nepravdivý příběh Grahama Chapmana
(2011) - Ray Harryhausen: Special Effects Titan
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - The Monster of Nix
(2010) - Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?)
(2010) - Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
(2010) - Dante Ferretti: Scenografo italiano
(2010) - Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (divadelní záznam)
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Monty Python Almost the Truth Obligatory Making of Special
(2008) - The Madness and Misadventures of Munchhausen
(2007) - The Secret Life of Brian
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2006) - Úplně mimo
(2006) - To nejlepší podle Terryho Jonese
(2006) - To nejlepší podle Terryho Gilliama
(2006) - To nejlepší podle Michaela Palina
(2006) - To nejlepší podle Johna Cleese
(2006) - To nejlepší podle Grahama Chapmana
(2006) - To nejlepší podle Erica Idlea
(2005) - Getting Gilliam
(2005) - Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches
(2005) - Animation Nation (TV seriál)
(2004) - Terryho dotočná
(2003) - The Meaning of Making 'The Meaning of Life'
(2002) - Ztracen v La Mancha
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Forever Ealing
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2000) - The Directors: Terry Gilliam
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1998) - Na plovárně
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1996) - The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys
(1996) - The Battle of Brazil: A Video History
(1995) - The Last Machine (TV seriál)
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - It's the Monty Python Story
(1989) - Around the World in 80 Days (TV seriál)
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1988) - Dobrodružství Barona Prášila
(1985) - What Is Brazil?
(1985) - Špióni jako my
(1985) - Brazil
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1983) - The Crimson Permanent Assurance
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1979) - Život Briana
(1978) - Cinématon
(1977) - Žvahlav
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1974) - Monty Python & the Holy Grail Location Report
(1972) - Monty Python: International Philosophy
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - Euroshow 71
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terry Gilliam 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terry Gilliam - režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

se narodil 22.11.1940 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terry Gilliam

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Terry Gilliam
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
29°49’
3
 
LunaLuna:
Lev
24°31’
12
 
MerkurMerkur:
Štír
12°09’
3
 
VenušeVenuše:
Váhy
24°48’
2
 
MarsMars:
Štír
1°01’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
8°07’
9
R
SaturnSaturn:
Býk
9°51’
9
R
UranUran:
Býk
23°53’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
27°17’
1
 
PlutoPluto:
Lev
4°16’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°16’
2
R
Černá LunaLilith:
Beran
18°11’
8
 
CheirónCheirón:
Lev
1°25’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
17°30’
4
Domy:
Panna
12°13’
Ryby
12°13’
2:
Váhy
5°33’
8:
Beran
5°33’
3:
Štír
4°24’
9:
Býk
4°24’
Střelec
8°19’
Blíženci
8°19’
5:
Kozoroh
13°39’
Rak
13°39’
6:
Vodnář
15°23’
Lev
15°23’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
25°16’
11
Slun./Luna:
Váhy
12°10’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »