Terry Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terry Jones
(Terence Graham Perry Jones)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.2. 1942 - 11:00h
Místo:
Colwyn Bay, Wales
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Terry Jones - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
1.2.1942 - 11:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.2.1942 - 10:00  
GB, Colwyn Bay:
53°18' s.š., 3°43' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terry Jones 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Terry Jones
datum narození 1.2.1942
(herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python, instagram)

Terry Jones - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Terry Jones - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Růst-Pád-Růst
(2006) - Příchod barbarů (TV seriál)
(2004) - Medieval Lives (TV seriál)
(2003) - Education Tips No. 41: Choosing a Really Expensive School
(2001) - Monty Python Live
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1989) - Erik Viking
(1988) - Sžíravá vášeň
(1988) - East of the Moon (TV seriál)
(1986) - Labyrint
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1981) - The Box
(1979) - Život Briana
(1977) - The Mermaid Frolics (divadelní záznam)
(1976) - Neskutečné historky (TV seriál)
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1975) - The Punch Review (TV seriál)
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1973) - Secrets
(1973) - Is This a Record?
(1973) - Black and Blue (TV seriál)
(1972) - Monty Python: International Philosophy
(1971) - The Two Ronnies
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1970) - Marty Amok
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Horne A'Plenty (TV seriál)
(1968) - Broaden Your Mind (TV seriál)
(1967) - Twice a Fortnight (TV seriál)
(1967) - Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
(1967) - A Series of Bird's (TV seriál)
(1966) - The Late Show (TV seriál)
(1966) - The Frost Report (TV seriál)

Terry Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Land of Sometimes
(2015) - Růst-Pád-Růst
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - The Meaning of Monty Python
(2012) - Going Medieval
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Autobiografie jednoho lháře: nepravdivý příběh Grahama Chapmana
(2010) - Medieval Fight Book
(2010) - Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (divadelní záznam)
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Monty Python Almost the Truth Obligatory Making of Special
(2009) - The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
(2009) - Král Guillaume
(2008) - The Seventh Python
(2007) - The Secret Life of Brian
(2007) - The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2006) - Spam: The Documentary
(2006) - Silent Clowns (TV seriál)
(2006) - Příchod barbarů (TV seriál)
(2006) - Barbaři Terryho Jonese (TV seriál)
(2006) - Úplně mimo
(2006) - To nejlepší podle Terryho Jonese
(2006) - To nejlepší podle Terryho Gilliama
(2006) - To nejlepší podle Michaela Palina
(2006) - To nejlepší podle Johna Cleese
(2006) - To nejlepší podle Grahama Chapmana
(2006) - To nejlepší podle Erica Idlea
(2005) - Příběh čísla 1
(2005) - Fawlty Towers Revisited
(2004) - Medieval Lives (TV seriál)
(2003) - The Meaning of Making 'The Meaning of Life'
(2003) - Green Card Fever
(2003) - Education Tips No. 41: Choosing a Really Expensive School
(2002) - The Surprising History of Sex and Love
(2002) - Life, the Universe and Douglas Adams
(2002) - Co nevíme o historii Říma
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2001) - The 100 Greatest Kids TV Shows
(2001) - The Quest for the Holy Grail Locations
(2001) - Monty Python Live
(2000) - Zachránci moře
(2000) - Top Ten Comedy Records
(2000) - The Boy in Darkness
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - Le Créateur
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Staré vynálezy (TV seriál)
(1998) - Magdalen
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1993) - It's the Monty Python Story
(1991) - So This Is Progress
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1989) - Around the World in 80 Days (TV seriál)
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1989) - Jak prorazit v reklamě
(1989) - Erik Viking
(1986) - Inside the Labyrinth
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1983) - The Crimson Permanent Assurance
(1982) - The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
(1982) - Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
(1982) - Mladí v partě (TV seriál)
(1982) - Comic Roots (TV seriál)
(1981) - The Box
(1980) - Peter Cook & Co.
(1979) - Život Briana
(1979) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(1979) - Henry Cleans Up
(1977) - Žvahlav
(1977) - The Mermaid Frolics (divadelní záznam)
(1976) - The English Programme (TV seriál)
(1976) - Neskutečné historky (TV seriál)
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1975) - Monty Python a Svatý Grál
(1974) - Monty Python & the Holy Grail Location Report
(1973) - Is This a Record?
(1972) - Monty Python: International Philosophy
(1971) - Monty Python's Fliegender Zirkus
(1971) - Euroshow 71
(1971) - A teď něco úplně jiného
(1969) - Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1968) - Marty
(1968) - Broaden Your Mind (TV seriál)
(1967) - Twice a Fortnight (TV seriál)
(1967) - Do Not Adjust Your Set (TV seriál)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terry Jones 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terry Jones - herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

se narodil 1.2.1942 ve městě Colwyn Bay, Wales, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terry Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Terry Jones
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
11°55’
11
 
LunaLuna:
Lev
12°18’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
27°00’
12
st
VenušeVenuše:
Vodnář
14°04’
11
R
MarsMars:
Býk
10°40’
1
 
JupiterJupiter:
Blíženci
11°24’
2
R
SaturnSaturn:
Býk
21°42’
1
 
UranUran:
Býk
26°21’
1
R
NeptunNeptun:
Panna
29°36’
6
R
PlutoPluto:
Lev
4°28’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°10’
6
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°47’
2
 
CheirónCheirón:
Lev
11°24’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
18°57’
7
Domy:
Beran
18°34’
Váhy
18°34’
2:
Býk
28°52’
8:
Štír
28°52’
3:
Blíženci
19°46’
9:
Střelec
19°46’
Rak
6°40’
Kozoroh
6°40’
5:
Rak
24°53’
Kozoroh
24°53’
6:
Lev
21°30’
Vodnář
21°30’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
27°37’
12
Slun./Luna:
Štír
12°07’
7


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »