Terry O'Quinn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terry O'Quinn
(Terrance Quinn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newberry
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Terry O'Quinn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.7.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terry O'Quinn 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Terry O'Quinn
datum narození 15.7.1952
(herec, instagram)

Terry O'Quinn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Adversaries
(2015) - Tajnosti a lži (TV seriál)
(2014) - Gang Related (TV seriál)
(2013) - Full Circle (TV seriál)
(2012) - 666 Park Avenue (TV seriál)
(2012) - Ohnivý armagedon (TV seriál)
(2011) - Lamps of Atlantis
(2011) - Hallelujah
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové
(2010) - Lost: The Final Journey
(2010) - Lost: The Final Chapter
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Lost: Destiny Calls
(2007) - Lost: The Answers
(2007) - Lost Survivor Guide
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2006) - Lost: Revelation
(2006) - Lost: Reckoning
(2006) - Lost: A Tale of Survival
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Destination: Lost
(2005) - Ztraceni: Cesta
(2004) - Inside 'Harsh Realm'
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - The Animated Alias: Tribunal
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Mládí v trapu
(2003) - Jádro
(2003) - Fenomén 2
(2002) - Medailon
(2002) - Domácí hvězda
(2001) - Vždy věrný
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Psanci Ameriky
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Králové sexu
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Smrt milionáře
(1999) - Krutá říše (TV seriál)
(1999) - Krutá říše
(1998) - Akta X - Film
(1997) - Temné spiknutí
(1997) - My Stepson, My Lover
(1997) - Kozy, kozy, kozičky
(1997) - Hranice nevinnosti
(1996) - Shadow Warriors
(1996) - Prvotní strach
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Duch minulosti
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - JAG
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Země 2 (TV seriál)
(1994) - Skrytá kamera
(1994) - Nemluv s cizinci
(1994) - MacShayne: Vítěz bere vše
(1994) - Justice in a Small Town
(1994) - Heart of a Child
(1994) - A Friend to Die For
(1993) - Visions of Murder
(1993) - Tombstone
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Born Too Soon
(1993) - Amityville: Image zla
(1992) - Gomorron
(1992) - Sexuální obtěžování
(1992) - Riskantní karta
(1992) - Proces: Cena za vášeň
(1992) - Návrat z pekla
(1992) - My Samurai
(1992) - Ledové ostří
(1992) - Dobrý boj
(1991) - Syn jitřní hvězdy
(1991) - Společná hra
(1991) - Shoot First: A Cop's Vengeance
(1991) - Rocketeer
(1991) - The Last to Go
(1990) - Perry Mason: Případ skrývané totožnosti
(1990) - Krvavá přísaha
(1990) - Kaleidoskop
(1990) - The Forgotten One
(1989) - Slepá zuřivost
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Otčím 2
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - Zlověstná posedlost
(1988) - Soukromý pozemek
(1988) - Mladé pušky
(1987) - When the Time Comes
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Otčím
(1987) - Černá vdova
(1987) - At Mother's Request
(1986) - Vesmírný tábor
(1986) - Smekněte, pánové
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Between Two Women
(1985) - Stříbrná kulka
(1985) - Right to Kill?
(1985) - Darebák
(1985) - Časný mráz
(1984) - Paní Soffelová
(1984) - Místa v srdci
(1983) - Správná hra
(1983) - Beze stopy
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Nebeská brána
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1963) - The Doctors (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.7.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terry O'Quinn 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terry O'Quinn - herec

se narodil 15.7.1952 ve městě Newberry, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terry O'Quinn

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Terry O'Quinn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
22°54’
 
LunaLuna:
Býk
9°25’
 
MerkurMerkur:
Lev
19°34’
 
VenušeVenuše:
Rak
28°35’
 
MarsMars:
Štír
8°23’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°13’
 
SaturnSaturn:
Váhy
9°11’
 
UranUran:
Rak
14°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°59’
 
PlutoPluto:
Lev
20°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°03’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°06’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
8°38’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »