Thomas Lennon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Thomas Lennon

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.8. 1970 - 14:00h
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Thomas Lennon - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
9.8.1970 - 14:00  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.8.1970 - 19:00  
US, Chicago:
41°53' s.š., 87°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Thomas Lennon 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Thomas Lennon
datum narození 9.8.1970
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Thomas Lennon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Monster Trucks
(2017) - Half Magic
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - Eden Court
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - To byl zítra flám 2
(2015) - The Odd Couple (TV seriál)
(2015) - Knight of Cups
(2015) - Another Period (TV seriál)
(2014) - Žhavá láska III.
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - Over the Garden Wall (TV seriál)
(2013) - @midnight
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Tiny Commando (TV seriál)
(2013) - Souboj s Antikristem
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Millerovi na tripu
(2013) - Dítko z pekla
(2013) - The Boondoggle
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - Jak porodit a nezbláznit se
(2012) - HowardCantour.com
(2011) - Zkažená úča
(2011) - Zahulíme, uvidíme 3
(2011) - Stop the Environment
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Co ty jsi za číslo?
(2011) - Cedar Rapids
(2010) - To byl zítra flám
(2010) - Planet Sheen (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Znovu 17
(2009) - Protect Insurance Companies PSA
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Noc v muzeu 2
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2009) - Kámoš k pohledání
(2008) - Upright Citizens Brigade: Asssscat
(2008) - Hancock
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Living with Lew
(2007) - Wainy Days (TV seriál)
(2007) - Skóruj!
(2007) - Policajti z Rena
(2007) - Desatero
(2006) - Žhavé nápady
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Stopařův průvodce po Galaxii
(2005) - Stacked (TV seriál)
(2005) - Můj auťák Brouk
(2005) - Mezi mužem a ženou
(2005) - Heights
(2005) - The Godfather of Green Bay
(2004) - Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Rozvod po francouzsku
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - Mužská záležitost
(2003) - Jak ztratit kluka v 10 dnech
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2001) - Šílenci na prknech
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2000) - Memento
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Row Your Boat
(1999) - Krása na zabití
(1998) - Jesse (TV seriál)
(1997) - Viva Variety (TV seriál)
(1997) - Apt. 2F (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - A Friend of Dorothy
(1993) - The State (TV seriál)
(1992) - You Wrote It, You Watch It
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Aisle Six

Thomas Lennon - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Thomas Lennon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Thomas Lennon 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Thomas Lennon - herec, scénárista, režisér

se narodil 9.8.1970 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Thomas Lennon

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Thomas Lennon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
16°45’
9
 
LunaLuna:
Štír
9°57’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
13°12’
10
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°28’
10
 
MarsMars:
Lev
14°26’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°12’
11
 
SaturnSaturn:
Býk
22°02’
7
 
UranUran:
Váhy
6°05’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
28°07’
1
st
PlutoPluto:
Panna
25°45’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
3°35’
4
R
Černá LunaLilith:
Lev
27°16’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
10°03’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
13°50’
3
Domy:
Štír
20°39’
Býk
20°39’
2:
Střelec
20°51’
8:
Blíženci
20°51’
3:
Kozoroh
26°23’
9:
Rak
26°23’
Ryby
3°07’
Panna
3°07’
5:
Beran
4°53’
Váhy
4°53’
6:
Býk
0°08’
Štír
0°08’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
11°53’
11
Slun./Luna:
Panna
28°21’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »