Tia Carrere wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tia Carrere
(Althea Rae Janairo)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Tia Carrere - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.1.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tia Carrere 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tia Carrere
datum narození 2.1.1967
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Tia Carrere - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Palm Swings
(2015) - Gwapa
(2015) - Tom a Jerry: Špionská mise
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Gutshot Straight
(2014) - The Girl
(2014) - Asteroid vs. Země
(2013) - Démoni vzpomínek
(2012) - Zničující střet
(2011) - Líbat nevěstu zakázáno
(2011) - Combat Hospital (TV seriál)
(2010) - Hard Breakers
(2009) - Wild Cherry
(2008) - Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
(2008) - Dark Honeymoon
(2006) - Leroy & Stitch
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - The Story Room: The Making of 'Lilo & Stitch'
(2005) - Supernova
(2005) - Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy
(2005) - Back in the Day
(2005) - Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Nelítostná volba
(2004) - Megas XLR (TV seriál)
(2003) - Stitch! Film
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Lilo a Stitch (TV seriál)
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2002) - Lilo & Stitch
(2002) - Kluk od vedle
(2000) - Merlin: The Return
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1999) - Zítra se žením
(1999) - The Night of the Headless Horseman
(1999) - Můj učitel paroháč
(1999) - Lovci pokladů (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - 20 Dates
(1998) - Pejskaři
(1998) - Operace Delta Force 3
(1998) - Ohrožené město
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Vysoká hra
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Kull dobyvatel
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Parchant
(1996) - Mrtvý bod
(1996) - Desert Breeze
(1996) - Bláznivá škola
(1995) - MADtv
(1995) - Soudcem z nouze
(1995) - Nothing But the Truth
(1995) - Nesmrtelní
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Loučení se svobodou
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Treacherous
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Waynův svět 2
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - Najatá k zabíjení
(1992) - Wayneův svět
(1992) - Little Sister
(1992) - Intimní cizinec
(1991) - Zúčtování v Malém Tokiu
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1990) - Instant Karma
(1990) - Fatal Mission
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Psanci
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Oro fino
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Panský dům (TV seriál)
(1988) - Aloha Summer
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Zombie Nightmare
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Tia Carrere - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Elie Samaha - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1963) Nellee Hooper

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.1.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tia Carrere 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tia Carrere - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 2.1.1967 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tia Carrere

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Tia Carrere
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
11°23’
 
LunaLuna:
Panna
27°00’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°16’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°35’
 
MarsMars:
Váhy
14°48’
 
JupiterJupiter:
Lev
1°44’
R
SaturnSaturn:
Ryby
24°06’
 
UranUran:
Panna
24°25’
R
NeptunNeptun:
Štír
23°34’
 
PlutoPluto:
Panna
20°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°14’
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°05’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »