Til Schweiger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Til Schweiger
(Tilman Valentin Schweiger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.12. 1963 - 02:00h
Místo:
Freiburg im Breisgau
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Til Schweiger - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Sarastro
Datum narození a čas (místní čas):
19.12.1963 - 02:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.12.1963 - 01:00  
DE, Freiburg im Breisgau:
47°60' s.š., 7°51' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Til Schweiger 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Til Schweiger
datum narození 19.12.1963
(herec, režisér, instagram)

Til Schweiger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tschiller: Off Duty
(2016) - The Knife Thrower
(2016) - Punk's Dead
(2016) - Connie & Co.
(2015) - Tatort - Fegefeuer
(2015) - Tatort - Der Große Schmerz
(2015) - Sleight of Hand
(2014) - Místo činu: Hamburk - Oko za oko
(2014) - Honig im Kopf
(2014) - Den blbec
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Zajíček Bezušáček a ušaté kuře
(2013) - The Necessary Death of Charlie Countryman
(2013) - Místo činu: Hamburk - Nickův zákon
(2013) - Kohout na víně 2
(2012) - Tohle je válka!
(2012) - Ochránce
(2012) - Kurýr z podsvětí
(2011) - Tři mušketýři
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Srdce mužů... a jedna opravdová láska
(2011) - Loď snů - New York
(2011) - Kohout na víně
(2009) - 5 gegen Jauch
(2009) - Mužská srdce
(2009) - Kuře s ušima
(2009) - Hanebný pancharti
(2009) - Bolest bez příčiny
(2008) - Markus Lanz (TV pořad)
(2008) - Der große Comedy Adventskalender
(2008) - Rudý baron
(2008) - Jeden a půl rytíře
(2008) - Far Cry
(2007) - Zajíček bez oušek
(2007) - Odsouzen k smrti
(2007) - Nevyřizené účty
(2006) - Špatným směrem
(2006) - Oh, wie schön ist Panama !
(2006) - Kde je Fred?
(2006) - Bye Bye Harry!
(2005) - Naboso
(2005) - Deuce Bigalow: Evropský gigolo
(2004) - Harald Schmidt
(2004) - V rukách nepřítele
(2004) - (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
(2004) - Král Artuš
(2004) - Daltoni
(2004) - Agnes a jeho bratři
(2003) - Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
(2002) - Tajemství sexu
(2002) - Souboj o vše
(2001) - Zúčtování s minulostí
(2001) - Vzpoura
(2001) - Formule!
(2000) - Kouzelníci
(2000) - Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - POP 2000
(1999) - Prachy, zbraně, jedno porno
(1999) - Der Grosse Bagarozy
(1998) - Střelci na útěku
(1998) - SLC Punk!
(1998) - Judas Kiss
(1998) - Der Eisbär
(1997) - Klepání na nebeskou bránu
(1997) - Bastard
(1996) - Das Superweib
(1996) - Männerpension
(1996) - Das Mädchen Rosemarie
(1996) - Die Halbstarken
(1996) - Adrenalin
(1995) - Polizeiruf 110 - Schwelbrand
(1995) - Bunte Hunde
(1994) - 4% muž v akci
(1994) - Lemgo
(1994) - Die Kommissarin (TV seriál)
(1993) - Ebbies Bluff
(1991) - Manta, Manta
(1985) - Lindenstraße (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show

Til Schweiger - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Til Schweiger - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Til Schweiger - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Til Schweiger 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Til Schweiger - herec, režisér

se narodil 19.12.1963 ve městě Freiburg im Breisgau
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Til Schweiger

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Til Schweiger
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
26°23’
3
 
LunaLuna:
Kozoroh
29°14’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°37’
3
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°06’
4
 
MarsMars:
Kozoroh
10°25’
3
 
JupiterJupiter:
Beran
9°51’
6
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°11’
4
 
UranUran:
Panna
10°04’
11
R
NeptunNeptun:
Štír
16°49’
2
 
PlutoPluto:
Panna
14°13’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
12°02’
9
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°07’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°35’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
11°40’
11
Domy:
Váhy
14°31’
Beran
14°31’
2:
Štír
10°38’
8:
Býk
10°38’
3:
Střelec
12°14’
9:
Blíženci
12°14’
Kozoroh
18°14’
Rak
18°14’
5:
Vodnář
22°45’
Lev
22°45’
6:
Ryby
21°33’
Panna
21°33’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
1°23’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
12°48’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »