Tilda Swinton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tilda Swinton
(Katherine Matilda Swinton)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Tilda Swinton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.11.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tilda Swinton 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tilda Swinton
datum narození 5.11.1960
(herečka, instagram)

Tilda Swinton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Suspiria
(2017) - Okja
(2016) - The Seasons in Quincy: Four Portraits of John Berger
(2016) - The Phantasmagoria: Visions of Lewis Carroll
(2016) - Doctor Strange
(2016) - Ave, Caesar!
(2015) - Mobilizace snů
(2015) - Vykolejená
(2015) - Oslněni sluncem
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2013) - The Stars (Are Out Tonight) (hudební videoklip)
(2013) - When Bjork Met Attenborough
(2013) - The Zero Theorem
(2013) - Přežijí jen milenci
(2013) - Ledová archa
(2013) - Death for a Unicorn
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Radioman
(2012) - Jsou všichni muži pedofilové?
(2012) - Až vyjde měsíc
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Musíme si promluvit o Kevinovi
(2010) - Climate of Change
(2010) - Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The Invisible Frame
(2009) - Mé jméno je láska
(2009) - Hranice ovládání
(2009) - Getting On (TV seriál)
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - BAFTA Film Awards 2008
(2008) - Derek
(2008) - Po přečtení spalte
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2008) - Letopisy Narnie: Princ Kaspian
(2008) - Julie
(2007) - BAFTA: Život na filmovém plátně
(2007) - Strange Culture
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Hitlerův oblíbený aristokrat
(2007) - Sleepwalkers
(2007) - Muž z Londýna
(2007) - Michael Clayton
(2007) - Faceless
(2006) - Galapágy (TV seriál)
(2006) - Deep Water
(2006) - Stephanie Daley
(2005) - Zlomené květiny
(2005) - The Somme
(2005) - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
(2005) - Cucák
(2005) - Constantine
(2004) - At the Movies
(2004) - Derek Jarman: Life as Art
(2003) - Promlčení
(2003) - Adamovo tajemství
(2002) - Tilda Swinton: The Love Factory
(2002) - Independent View (TV seriál)
(2002) - Teknolust
(2002) - Adaptace
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Vanilkové nebe
(2001) - Temná voda
(2000) - The Dilapidated Dwelling
(2000) - Possible Worlds
(2000) - Pláž
(1999) - Válečná zóna
(1999) - The Protagonists
(1998) - Láska prokletá
(1997) - Conceiving Ada
(1996) - Zvrhlosti žen
(1994) - Visions of Heaven and Hell
(1994) - Remembrance of Things Fast: True Stories Visual Lies
(1994) - Glitterbug
(1993) - Wittgenstein
(1993) - Blue
(1992) - Gomorron
(1992) - Orlando
(1992) - Man to Man
(1991) - The Party: Nature Morte
(1991) - Edvard II.
(1990) - Your Cheatin' Heart (TV seriál)
(1990) - The Garden
(1989) - War Requiem
(1989) - Play Me Something
(1988) - Cycling the Frame
(1988) - The Last of England
(1988) - L'Ispirazione
(1988) - Degrees of Blindness
(1988) - Das andere Ende der Welt
(1987) - Friendship's Death
(1987) - Árie
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Egomania - Insel ohne Hoffnung
(1986) - Caravaggio
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - La nuit des Césars

Tilda Swinton - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tilda Swinton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tilda Swinton 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tilda Swinton - herečka

se narodila 5.11.1960 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tilda Swinton

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Tilda Swinton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°04’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°22’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°08’
R
VenušeVenuše:
Střelec
18°01’
 
MarsMars:
Rak
17°08’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°51’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°50’
 
UranUran:
Lev
25°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°01’
 
PlutoPluto:
Panna
7°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°20’
R
Černá LunaLilith:
Rak
20°16’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°24’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »