Tim Curry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Curry
(Timothy James Curry)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1946 - 12:00h
Místo:
Grappenhall, Warrington, Anglie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tim Curry - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
19.4.1946 - 12:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.4.1946 - 11:00  
GB, Grappenhall, Warrington:
53°15' s.š., 2°30' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Curry 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tim Curry
datum narození 19.4.1946
(herec, instagram)

Tim Curry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Rocky Horror Picture Show
(2015) - Glide
(2015) - Bonta 3D
(2014) - Žabák Ribit
(2014) - Star Wars Povstalci (TV seriál)
(2014) - Over the Garden Wall (TV seriál)
(2013) - Saving Santa
(2013) - Gingerclown
(2012) - What About Dick?
(2012) - Strange Frame
(2012) - Koala kideu: yeongwoongeui tansaeng
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2012) - Back to the Sea
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2010) - Sammyho dobrodružství 3D
(2010) - Corruption.Gov
(2010) - Burke and Hare
(2009) - Zvědavý George: Následuj opici
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Barbie a Tři Mušketýři
(2009) - Alice (TV seriál)
(2008) - Mythic Journeys
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2008) - Kletba Měsíčního údolí
(2008) - Hercule Poirot: Schůzka se smrtí
(2008) - Cesta na Měsíc 3D
(2008) - Barva kouzel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Milionové Vánoce
(2007) - The Chosen One
(2006) - Super zvířátka (TV seriál)
(2006) - A Sesame Street Christmas Carol
(2006) - Queer Duck: The Movie
(2006) - Garfield 2
(2005) - Valiant
(2005) - Pes za všechny peníze
(2005) - Maskovaný hrdina zasahuje
(2004) - Kinsey
(2003) - Lumpíci v divočině
(2002) - Thornberryovi na cestách
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - Rituál
(2002) - Pronásledovaná
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - I Love Muppets
(2002) - I, Crocodile
(2002) - Family Affair (TV seriál)
(2001) - Wolf Girl
(2001) - The Wild Thornberrys: The Origin of Donnie
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Barbie v Louskáčku
(2001) - Attila
(2000) - The Making of 'Charlie's Angels'
(2000) - Zabijácká partie
(2000) - Teacher's Pet (TV seriál)
(2000) - Nekonečná párty
(2000) - Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
(2000) - Lumpíci v Paříži
(2000) - Lev ze Země Oz
(2000) - Charlieho andílci
(1999) - Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
(1999) - The Unbelievables
(1999) - The Titanic Chronicles
(1999) - Scooby-Doo a duch čarodějky
(1999) - Robots of Mars
(1999) - Pirates of the Plain
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Bartok
(1998) - Voltron: The Third Dimension (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Síť (TV seriál)
(1998) - Návrat Addamsovy rodiny
(1998) - Lumpíci
(1998) - The Easter Story Keepers
(1997) - Wild West Cowboys from Moo Mesa (TV seriál)
(1997) - Vánoční koleda
(1997) - Over the Top (TV seriál)
(1997) - Odsouzeni k útěku
(1997) - Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
(1997) - Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
(1997) - The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
(1997) - Bláznivé manévry
(1996) - Titanic
(1996) - Tajemný ostrov pokladů
(1996) - Quack Pack (TV seriál)
(1996) - Příběh o Santa Clausovi
(1996) - Milenecký uzel
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - Lexx (TV seriál)
(1996) - Jumanji (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid: The Animated Movie
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1995) - 67. Annual Academy Awards
(1995) - Rocky Horror Double Feature Video Show
(1995) - Oblázek a tučňák
(1995) - Maska (TV seriál)
(1995) - Kongo
(1995) - Daisy-Head Mayzie
(1994) - Země 2 (TV seriál)
(1994) - Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Superhuman Samurai Syber-Squad (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - Extra Terrorestrial Alien Encounter
(1994) - Earth 2
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - The Wild West (TV seriál)
(1993) - Tři mušketýři
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Mighty Max (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1992) - Rybí policie (TV seriál)
(1992) - Náš milý nebožtík
(1992) - Myši z Bílého domu (TV seriál)
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1992) - FernGully: Poslední deštný prales
(1991) - Steadfast Tin Soldier
(1991) - Prince Valiant (TV seriál)
(1991) - The Pirates of Dark Water (TV seriál)
(1991) - Oscar
(1991) - Detektiv Duck (TV seriál)
(1991) - Big Deals
(1990) - The Wall: Live in Berlin (koncert)
(1990) - Tom a Jerry Kids: Zdá se mi o sýru
(1990) - Tom a Jerry Kids: Tom chůvou
(1990) - Tom a Jerry Kids: Tom a malá myška
(1990) - Tom a Jerry kids: S.O.S. ninja
(1990) - Tom a Jerry kids: Lúpežníci
(1990) - Tom a Jerry Kids: Jerry a fazole
(1990) - Tom a Jerry (TV seriál)
(1990) - To
(1990) - Příhody Dona Kojota a Sancho Pandy (TV seriál)
(1990) - Petr Pan a piráti (TV seriál)
(1990) - The Marzipan Pig
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1990) - Hon na ponorku
(1990) - Gravedale High (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Malá mořská víla
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - Pass the Ammo
(1988) - Abel's Island
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1986) - The Worst Witch
(1985) - Stopa
(1985) - Ligmalion: A Musical for the 80s
(1985) - Legenda
(1985) - Blue Money
(1983) - The Ploughman's Lunch
(1982) - Oliver Twist
(1982) - Lights, Camera, Annie!
(1982) - Annie
(1980) - Times Square
(1978) - Life of Shakespeare (TV seriál)
(1978) - Křik
(1976) - Jumping Bean Bag
(1975) - Three Men in a Boat
(1975) - Rocky Horror Picture Show
(1974) - Schmoedipus
(1974) - Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
(1972) - The Duchess of Malfi

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Curry 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Curry - herec

se narodil 19.4.1946 ve městě Grappenhall, Warrington, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Curry

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Tim Curry
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
28°46’
10
 
LunaLuna:
Střelec
1°43’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
1°57’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
17°45’
10
 
MarsMars:
Rak
28°33’
12
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°39’
4
R
SaturnSaturn:
Rak
18°46’
12
 
UranUran:
Blíženci
14°48’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°40’
3
R
PlutoPluto:
Lev
9°26’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°43’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°15’
5
 
CheirónCheirón:
Váhy
17°18’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
7°39’
8
Domy:
Lev
4°42’
Vodnář
4°42’
2:
Lev
20°40’
8:
Vodnář
20°40’
3:
Panna
11°18’
9:
Ryby
11°18’
Váhy
10°16’
Beran
10°16’
5:
Štír
20°24’
Býk
20°24’
6:
Kozoroh
2°49’
Rak
2°49’
Zastoupení živlů:
10xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
7°29’
11
Slun./Luna:
Vodnář
15°15’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »