Tim Daly wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Daly
(James Timothy Daly)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec, režisér

Tim Daly - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.3.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Daly 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tim Daly
datum narození 1.3.1956
(herec, režisér, instagram)

Tim Daly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Submerged
(2015) - A Rising Tide
(2014) - Madam Secretary (TV seriál)
(2014) - Až na dno
(2013) - Waking
(2013) - After Darkness
(2012) - Addicted to Fame
(2012) - Liga spravedlivých: Zánik
(2010) - Superman/Batman: Apokalypsa
(2009) - PoliWood
(2009) - Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
(2009) - Prokletý
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Making 'Cleaver'
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice
(2006) - Superman: Brainiac Attacks
(2006) - Mr. Gibb
(2006) - Devět rukojmí (TV seriál)
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - Ring volný
(2004) - Return to Sender
(2004) - Ošizeni
(2003) - Zelené peklo
(2003) - Společná řeč
(2003) - Divoké dny
(2002) - Odpadlík
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(2000) - A House Divided
(1999) - Seven Girlfriends
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Bouře století
(1999) - Beznaděj
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Objekt mé touhy
(1998) - Batman a Superman
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Spiklenci
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Haló, tady Denisa
(1995) - Dr. Jekyll a slečna Hyde
(1994) - Witness to the Execution
(1994) - Schůzka o půlnoci
(1994) - Nebezpečné srdce
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - In the Line of Duty: Ambush in Waco
(1992) - Rok komety
(1990) - Love or Money
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1989) - The More You Know
(1989) - Red Earth, White Earth
(1988) - Kouzelnice
(1988) - Almost Grown
(1988) - Almost Grown (TV seriál)
(1987) - Láska nebeská
(1987) - I'll Take Manhattan (TV seriál)
(1986) - The Rise & Rise of Daniel Rocket
(1985) - Mirrors
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Vzal jsem si modelku
(1984) - Just the Way You Are
(1983) - Ryan's Four (TV seriál)
(1983) - Ryan's Four
(1982) - Bistro
(1981) - Entertainment Tonight
(1966) - An Enemy of the People

Tim Daly - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Daly 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Daly - herec, režisér

se narodil 1.3.1956 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Daly

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Tim Daly
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
10°53’
 
LunaLuna:
Štír
7°06’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
15°50’
 
VenušeVenuše:
Beran
22°37’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°05’
 
JupiterJupiter:
Lev
24°41’
R
SaturnSaturn:
Střelec
2°43’
 
UranUran:
Rak
28°44’
R
NeptunNeptun:
Štír
0°11’
R
PlutoPluto:
Lev
27°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
12°53’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°34’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°39’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »