Tim Matheson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Matheson
(Timothy Lewis Matthieson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.12. 1947 - 21:00h
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tim Matheson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.12.1947 - 21:00  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.1.1948 - 05:00  
US, Glendale:
34°9' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Matheson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tim Matheson
datum narození 31.12.1947
(herec, instagram)

Tim Matheson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Last Chance for Christmas
(2011) - Doktorka z Dixie (TV seriál)
(2009) - Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
(2009) - Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
(2009) - Body Politic
(2008) - Nájemný vrah
(2007) - The World According to Barnes
(2007) - Maximální rychlost
(2006) - The Prince
(2006) - Nenapravitelná
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2004) - Zrazení Krista
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
(2003) - Měsíční záliv
(2003) - Cesta úspěchu
(2002) - Máma stávkuje
(2002) - Breaking News (TV seriál)
(2001) - Wolf Lake
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Druhé líbánky
(2000) - Tajemství
(2000) - Šupák
(2000) - Pekelný roj
(2000) - Jít za hlasem srdce
(2000) - Jackie
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Telling the Story of Us
(1999) - Taková normální holka
(1999) - Na milost a nemilost
(1999) - Druhá šance
(1998) - The Yearbook: An 'Animal House' Reunion
(1998) - Sam Kinison: Why Did We Laugh?
(1998) - John Belushi: The E! True Hollywood Story
(1998) - Rescuers: Stories of Courage: Two Families
(1998) - O potrhlém skřítkovi
(1998) - Hra na schovávanou
(1998) - Forever Love
(1997) - Pohřbeni zaživa
(1997) - Noci s ďáblem
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1996) - The Making of '1941'
(1996) - An Unfinished Affair
(1996) - Program likvidace
(1996) - Pohřbená tajemství
(1996) - Midnight Heat
(1996) - Černá ovce
(1996) - Bradyovi 2
(1996) - A na Vánoce přišla láska
(1995) - Smrti se postav čelem
(1995) - Jonny Quest Versus the Cyber Insects
(1995) - Fast Company
(1994) - Terč podezření
(1994) - Když spravedlnost spí
(1993) - Vraždící posedlost
(1993) - Trial & Error
(1993) - Relentless: Mind of a Killer
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Kořeny zla
(1993) - A Kiss to Die For
(1992) - Pohyblivý písek: Není úniku
(1991) - Žena, která zhřešila
(1991) - Tak už dost, Frede!
(1991) - Jednou se vrátí
(1991) - Charlie Hoover (TV seriál)
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Sluneční hrozba
(1990) - Pohřben zaživa
(1990) - Joshuovo srdce
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Nikki and Alexander
(1989) - Little White Lies
(1989) - The Littlest Victims
(1989) - Body Wars
(1988) - Just in Time (TV seriál)
(1987) - Warm Hearts, Cold Feet
(1987) - Čarodějka z Bay Cove
(1986) - Slepá justice
(1985) - Můj život milence
(1985) - Fletch
(1984) - The Making of 'Up the Creek'
(1984) - Impulse
(1984) - Dům Páně
(1984) - Boj na řece
(1984) - The Best Legs in the 8th Grade
(1983) - Listen to Your Heart
(1983) - Být či nebýt
(1982) - Nature (TV seriál)
(1982) - Tucker's Witch (TV seriál)
(1979) - 1941
(1979) - Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
(1979) - Dreamer
(1978) - Zvěřinec časopisu National Lampoon
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Almost Summer
(1977) - What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
(1977) - Mary Whiteová
(1977) - The Hemingway Play
(1976) - Battle of the Network Stars
(1976) - The War Widow
(1976) - The Quest
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Dlouhá dobytčí stezka
(1976) - The Captive: The Longest Drive 2
(1975) - The Runaway Barge
(1975) - The Last Day
(1974) - Remember When
(1973) - Magnum Force
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Owen Marshall, Counsellor at Law
(1971) - Lock, Stock and Barrel
(1971) - Hitched
(1969) - How to Commit Marriage
(1968) - Tvoje, moje a naše
(1967) - Samson & Goliath (TV seriál)
(1967) - The Mystery of the Chinese Junk
(1967) - Divorce American Style
(1966) - Thompson's Ghost
(1966) - Summer Fun (TV seriál)
(1966) - Space Ghost and Dino Boy (TV seriál)
(1965) - Sinbad Jr. (TV seriál)
(1964) - Jonny Quest (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Window on Main Street (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)

Tim Matheson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tim Matheson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1959) Stacy Nelkin

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.12.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Matheson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Matheson - herec

se narodil 31.12.1947 ve městě Glendale, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Matheson

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Tim Matheson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
9°41’
5
 
LunaLuna:
Panna
10°27’
1
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°18’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°10’
6
 
MarsMars:
Panna
7°16’
1
 
JupiterJupiter:
Střelec
15°10’
4
 
SaturnSaturn:
Lev
21°58’
12
R
UranUran:
Blíženci
23°29’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°56’
2
 
PlutoPluto:
Lev
14°30’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°48’
9
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°22’
6
 
CheirónCheirón:
Štír
20°53’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
1°11’
4
Domy:
Panna
1°56’
Ryby
1°56’
2:
Panna
26°49’
8:
Ryby
26°49’
3:
Váhy
26°06’
9:
Beran
26°06’
Štír
28°45’
Býk
28°45’
5:
Kozoroh
2°02’
Rak
2°02’
6:
Vodnář
3°25’
Lev
3°25’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
11xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
15°21’
11
Slun./Luna:
Štír
10°04’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »