Tim Robbins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tim Robbins
(Timothy Francis Robbins)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.10. 1958 - 02:12h
Místo:
West Covina, Kalifornie
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Tim Robbins - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.10.1958 - 02:12  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.10.1958 - 10:12  
US, West Covina:
34°4' s.š., 117°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tim Robbins 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tim Robbins
datum narození 16.10.1958
(herec, režisér, instagram)

Tim Robbins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Perfektní den
(2015) - Krize (TV seriál)
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - The Spoils of Babylon (TV seriál)
(2013) - Life of Crime
(2012) - Tenacious D - To Be The Best (hudební videoklip)
(2012) - Yi jiu si er
(2012) - Díky za ty dary
(2011) - Revenge of the Electric Car
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - Green Lantern
(2011) - Cinema verite
(2010) - Conan
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2008) - Speechless
(2008) - Johnny Cash's America
(2008) - Šťastlivci
(2008) - Město Ember
(2007) - Tenacious D: For the Ladies
(2007) - Noise
(2007) - Konečně spolu
(2006) - Not in Our Name!
(2006) - Králové ro(c)ku
(2006) - Dotkni se ohně
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - The Ballad of Greenwich Village
(2005) - Zathura: Vesmírné dobrodružství
(2005) - Válka světů
(2005) - Tajemství slov
(2005) - Embedded (divadelní záznam)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Fahrenheit 9/11: A Movement in Time
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - The Day My God Died
(2003) - Tajemná řeka
(2003) - Kód 46
(2002) - 1 Giant Leap
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - New York at the Movies
(2002) - Nářek sněžného lva
(2002) - Independent View (TV seriál)
(2002) - Pravda o Charliem
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Slez ze stromu
(2001) - Elita
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Antitrust: Cracking the Code
(2000) - Všechny moje lásky
(2000) - Mise na Mars
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Hidden Vulnerability: A Look Into the Making of 'Arlington Road'
(1999) - Miluj bližního svého
(1999) - Cradle Will Rock
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1997) - Není co ztratit
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Typewriter, the Rifle & the Movie Camera
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Pret-A-Porter
(1994) - I.Q.
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
(1993) - Prostřihy
(1992) - Gomorron
(1992) - Post No Bills
(1992) - Hráč
(1992) - Bob Roberts
(1992) - Amazing Stories: Book Four
(1991) - Comic Relief IV
(1991) - Tropická horečka
(1990) - Jakubův žebřík
(1990) - Cadillac se slevou
(1989) - Rozbouřený život
(1989) - Královna krásy
(1989) - Erik Viking
(1988) - Tapeheads
(1988) - Durhamští Býci
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Pět rohů
(1986) - Top Gun
(1986) - Kačer Howard
(1985) - The Sure Thing
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Malice in Wonderland
(1985) - Fraternity Vacation
(1984) - Cinema 3
(1984) - Žádná maličkost
(1984) - Cínoví vojáčci
(1983) - Quarterback Princess
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - Network

Tim Robbins - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tim Robbins - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.10.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tim Robbins 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tim Robbins - herec, režisér

se narodil 16.10.1958 ve městě West Covina, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tim Robbins

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Tim Robbins
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
22°32’
2
 
LunaLuna:
Střelec
12°11’
4
 
MerkurMerkur:
Štír
0°05’
3
 
VenušeVenuše:
Váhy
15°53’
2
 
MarsMars:
Blíženci
2°15’
10
R
JupiterJupiter:
Štír
7°50’
3
 
SaturnSaturn:
Střelec
21°18’
4
 
UranUran:
Lev
15°44’
12
 
NeptunNeptun:
Štír
4°04’
3
 
PlutoPluto:
Panna
3°35’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
22°06’
2
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°28’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°43’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
14°44’
11
Domy:
Panna
4°23’
Ryby
4°23’
2:
Panna
29°32’
8:
Ryby
29°32’
3:
Váhy
28°59’
9:
Beran
28°59’
Střelec
1°36’
Blíženci
1°36’
5:
Kozoroh
4°43’
Rak
4°43’
6:
Vodnář
5°58’
Lev
5°58’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
17°59’
11
Slun./Luna:
Štír
17°22’
3


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »