Timothy Spall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Timothy Spall
(Timothy Leonard Spall)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec, moderátor

Timothy Spall - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.2.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Timothy Spall 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Timothy Spall
datum narození 27.2.1957
(herec, moderátor, instagram)

Timothy Spall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - New Amsterdam
(2016) - Denial
(2016) - Away
(2016) - Alenka v říši divů: Za zrcadlem
(2015) - Fungus the Bogeyman (TV seriál)
(2015) - The Enfield Haunting (TV seriál)
(2015) - Cider with Rosie
(2014) - Mr. Turner
(2013) - Manželská rána
(2013) - Blandings (TV seriál)
(2012) - Letní olympijské hry 2012 Londýn - Ceremoniál zakončení her
(2012) - Vloupačka
(2012) - The Syndicate (TV seriál)
(2012) - Sofia
(2012) - Sindibád (TV seriál)
(2012) - Pokoj na koštěti
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Ginger a Rosa
(2012) - Comes a Bright Day
(2011) - Pohanský rituál
(2011) - My Angel
(2010) - Reuniting the Rubins
(2010) - Králova řeč
(2010) - Jackboots on Whitehall
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Alenka v říši divů
(2009) - 10 Minute Tales (TV seriál)
(2009) - Prokletý klub
(2009) - Napříč časem
(2009) - Květ pouště
(2009) - Heartless
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2009) - Gunrush
(2009) - The Fattest Man in Britain
(2008) - Appaloosa
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
(2007) - A Room with a View
(2007) - Oliver Twist (TV seriál)
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Iluze lásky
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - The ONE Show
(2006) - Teenage Tourettes Camp
(2006) - The Street (TV seriál)
(2005) - Jamie's School Dinners
(2005) - Poslední kat
(2005) - Pan Harvey zapaluje svíčku
(2005) - Cherished
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Vyrovnat si účty
(2003) - Poslední samuraj
(2003) - Můj dům v Umbrii
(2002) - Všechno nebo nic
(2002) - Nicholas Nickleby
(2002) - In the Eyes of Kyana
(2002) - Bodily Harm (TV seriál)
(2001) - Vanilkové nebe
(2001) - Vacuuming Completely Nude in Paradise
(2001) - Stařec, který četl milostné romány
(2001) - Rocker
(2001) - Perfect Strangers (TV seriál)
(2001) - Klikaři
(2001) - Intimita
(2000) - Vatel
(2000) - The Thing About Vince (TV seriál)
(2000) - Slepičí úlet
(2000) - Rough for Theatre II
(2000) - Marná lásky snaha
(1999) - Tajný sňatek
(1999) - Shooting the Past
(1999) - Páté přes deváté
(1998) - Tajemství krokodýlů
(1998) - Still Crazy - Pořád naplno
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - Neville's Island
(1996) - Tajnosti a lži
(1996) - Hamlet
(1994) - Outside Edge (TV seriál)
(1994) - Nice Day at the Office (TV seriál)
(1993) - Frank Stubbs (TV seriál)
(1991) - Spender (TV seriál)
(1990) - 1871
(1990) - Život je sladký
(1990) - The Tale of Little Pig Robinson
(1990) - Pod ochranou nebe
(1990) - Bílý lovec, černé srdce
(1988) - Journey's End
(1988) - Jak zabít kněze
(1988) - Dream Demon
(1988) - Červený trpaslík (TV seriál)
(1988) - Crusoe
(1987) - Body Contact
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Noc hrůzy
(1985) - Nevěsta
(1985) - Dutch Girls
(1983) - Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
(1982) - Remembrance
(1982) - Oliver Twist
(1982) - Misionář
(1982) - Home Sweet Home
(1981) - The Three Sisters
(1981) - The Cherry Orchard
(1979) - Quadrophenia
(1978) - The Life Story of Baal
(1970) - Play for Today (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.2.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Timothy Spall 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Timothy Spall - herec, moderátor

se narodil 27.2.1957 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Timothy Spall

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Timothy Spall
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°38’
 
LunaLuna:
Vodnář
14°57’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
21°49’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°03’
 
MarsMars:
Býk
18°28’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°09’
R
SaturnSaturn:
Střelec
13°48’
 
UranUran:
Lev
3°36’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°25’
R
PlutoPluto:
Lev
28°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°40’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
20°05’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »