Tina Aumont wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tina Aumont
(Maria Christina Aumont)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.2. 1946 - 08:14h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Tina Aumont - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (B)
Datum narození a čas (místní čas):
14.2.1946 - 08:14  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.2.1946 - 16:14  
US, Los Angeles:
34°6' s.š., 118°20' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tina Aumont 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tina Aumont
datum narození 14.2.1946
(herečka, instagram)

Tina Aumont - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Le Révolte des désespoirs
(2003) - Alain Pacadis, un héros in
(2000) - Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
(2000) - La Mécanique des femmes
(1999) - Jean-Pierre Aumont, charme et fou-rires
(1999) - Tinto Brass Presents Erotic Short Stories: Part 1 - Julia
(1999) - Giulia
(1998) - Philippe Garrel: Portrét umělce
(1997) - Le Marquis de Slime
(1997) - Les Deux orphelines vampires
(1995) - Nico Icon
(1993) - Dinosaur from the Deep
(1991) - Sale comme un ange
(1988) - ZEN - Zona Espansione Nord
(1986) - Les Frères Pétard
(1983) - Rebelote
(1980) - Holocaust parte seconda: i ricordi, i deliri, la vendetta
(1980) - La Bande du Rex
(1978) - Cinématon
(1978) - I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
(1978) - Cuore semplice, Un
(1977) - Il Passatore (TV seriál)
(1977) - Emmenez-moi au Ritz
(1976) - Salon Kitty
(1976) - La Principessa nuda
(1976) - A Matter of Time
(1976) - Giovannino
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1976) - Casanova Federica Felliniho
(1975) - Il Messia
(1975) - Lifespan
(1975) - Divina creatura
(1974) - Il Trafficone
(1974) - Storia de fratelli e de cortelli
(1974) - Les Hautes solitudes
(1974) - Aféra profesora Murriho
(1973) - Zlomyslnost
(1973) - Corpi presentano tracce di violenza carnale, I
(1973) - Blu gang vissero per sempre felici e ammazzati
(1972) - Racconti proibiti... di niente vestiti
(1972) - Bianco, rosso e...
(1972) - Arcana
(1971) - Seržant Klems
(1970) - L'Urlo
(1970) - Necropolis
(1970) - Metello
(1970) - Corbari: Hrdina partyzánů
(1969) - Satyricon
(1969) - Le Lit de la vierge
(1969) - Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
(1969) - Come ti chiami, amore mio?
(1969) - L'Alibi
(1968) - Home Movie, autour du 'Lit de la vierge'
(1968) - Visa de censure
(1968) - L'Uomo, l'orgoglio, la vendetta
(1968) - La Révolution n'est qu'un début. Continuons.
(1968) - Partner.
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1967) - Troppo per vivere... poco per morire
(1967) - Scusi, lei è favorevole o contrario?
(1966) - Za řekou je Texas
(1966) - Modesty Blaise
(1966) - La Curée
Tina Aumont - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1927) Christian Marquand - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1943) Johnny Hallyday

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tina Aumont 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tina Aumont - herečka

se narodila 14.2.1946 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tina Aumont

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Tina Aumont
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°22’
12
 
LunaLuna:
Lev
6°30’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°12’
12
 
VenušeVenuše:
Vodnář
28°32’
12
 
MarsMars:
Rak
14°26’
4
R
JupiterJupiter:
Váhy
27°20’
7
R
SaturnSaturn:
Rak
18°57’
4
R
UranUran:
Blíženci
13°25’
3
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°16’
7
R
PlutoPluto:
Lev
10°18’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°06’
3
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°09’
8
 
CheirónCheirón:
Váhy
21°13’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
9°57’
6
Domy:
Ryby
28°50’
Panna
28°50’
2:
Býk
8°13’
8:
Štír
8°13’
3:
Blíženci
6°14’
9:
Střelec
6°14’
Blíženci
29°18’
Střelec
29°18’
5:
Rak
22°16’
Kozoroh
22°16’
6:
Lev
19°56’
Vodnář
19°56’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
14°04’
11
Slun./Luna:
Býk
15°56’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »