Tina Fey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tina Fey
(Elizabeth Stamatina Fey)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.5. 1970 - 10:42h
Místo:
Upper Darby, Pensylvánie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka

Tina Fey - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (X)
Datum narození a čas (místní čas):
18.5.1970 - 10:42  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.5.1970 - 14:42  
US, Upper Darby:
39°56' s.š., 75°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tina Fey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tina Fey
datum narození 18.5.1970
(herečka, scénáristka, instagram)

Tina Fey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Whiskey Tango Foxtrot
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - 2015 Creative Arts Emmys
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Království opic
(2015) - Untitled Witch Project
(2015) - Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
(2015) - Sisters
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Co by kdyby
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Elaine Stritch: Shoot Me
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - The Awesomes (TV seriál)
(2013) - Admission
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Conan
(2010) - Noční rande
(2010) - Megamysl
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Umění lhát
(2009) - Elmo and the Bookaneers
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Baby Máma
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Božské dorty (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Pivní liga
(2006) - Man of the Year
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Protivný sprostý holky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2003) - Night of Too Many Stars
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - SNL Remembers John Belushi
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Martin & Orloff
(2001) - Second to None
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1969) - Sezame, otevři se
(1952) - Today

Tina Fey - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.5.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tina Fey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tina Fey - herečka, scénáristka

se narodila 18.5.1970 ve městě Upper Darby, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tina Fey

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Tina Fey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
27°14’
10
 
LunaLuna:
Váhy
25°35’
4
 
MerkurMerkur:
Býk
13°41’
10
R
VenušeVenuše:
Blíženci
25°11’
11
 
MarsMars:
Blíženci
20°13’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
27°55’
4
R
SaturnSaturn:
Býk
14°07’
10
 
UranUran:
Váhy
4°55’
3
R
NeptunNeptun:
Štír
29°35’
5
R
PlutoPluto:
Panna
24°45’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
7°59’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
18°03’
1
 
CheirónCheirón:
Beran
9°05’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
3°45’
5
Domy:
Lev
5°24’
Vodnář
5°24’
2:
Lev
26°09’
8:
Vodnář
26°09’
3:
Panna
21°21’
9:
Ryby
21°21’
Váhy
22°48’
Beran
22°48’
5:
Štír
29°13’
Býk
29°13’
6:
Kozoroh
4°47’
Rak
4°47’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
14°06’
11
Slun./Luna:
Lev
11°24’
1


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »