Tippi Hedren wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tippi Hedren
(Nathalie Kay Hedren)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.1. 1930 - 06:35h
Místo:
New Ulm, Minnesota
Země:
Věk:
88 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka, aktivistka

Tippi Hedren - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.1.1930 - 06:35  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.1.1930 - 12:35  
US, New Ulm:
44°19' s.š., 94°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tippi Hedren 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tippi Hedren
datum narození 19.1.1930
(herečka, modelka, aktivistka, instagram)

Tippi Hedren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Ghost and the Whale
(2014) - Give Me Shelter
(2013) - Return to Babylon
(2012) - Carol Channing: Larger Than Life
(2012) - Free Samples
(2012) - Co čas nezahojil
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - Saving America's Horses: A Nation Betrayed
(2011) - Cousin Sarah
(2010) - Making Burros Fly
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Birdemic: Shock and Terror
(2009) - Nora Roberts: Pocta
(2008) - Her Morbid Desires
(2008) - The Boneyard Collection
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Your Mommy Kills Animals
(2007) - Rodinné tajemství
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Fashion House (TV seriál)
(2005) - Strike the Tent
(2005) - IceMaker
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Hollywoodské legendy
(2004) - Hollywood's Creepiest Creatures
(2004) - Mám rád Huckabees
(2003) - 111 Gramercy Park
(2003) - Wounded
(2003) - Small Souled Men
(2003) - Searching for Haizmann
(2003) - Julie and Jack
(2003) - DarkWolf
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Rose's Garden
(2001) - Hitchcock: Alfred the Great
(2001) - AFI's 100 Years, 100 Thrills: America's Most Heart-Pounding Movies
(2001) - Tea with Grandma
(2001) - Ice Cream Sundae
(2000) - Life with Big Cats
(2000) - Intimate Portrait: Betty White
(2000) - All About 'The Birds'
(2000) - Zuřivá mysl
(1999) - Hitchcock: Shadow of a Genius
(1999) - Hitch
(1999) - The Hand Behind the Mouse: The Ub Iwerks Story
(1999) - The Storytellers
(1999) - Otcův návrat
(1999) - The Darklings
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Manželství s nepřítelem
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Internet Love
(1998) - Exposé
(1997) - Leute heute
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1997) - Mulligans!
(1996) - A&E Biography: Solomon & Sheba
(1996) - Občanka Ruth
(1995) - Sense, Sixth
(1994) - Tetovaná Tereza
(1994) - Ptáci II. Konec země
(1994) - Inevitable Grace
(1994) - Harlequin 3 - Svůdné krásky
(1993) - Perry Mason: Případ věčného mládí
(1992) - Očima vraha
(1991) - Vražedné pochybnosti
(1991) - Chlad horkých nocí
(1990) - Return to Green Acres
(1990) - Psychopat ze San Francisca
(1989) - Deadly Spygames
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1985) - Hitchcock: il brividio del genio
(1985) - Alfred Hitchcock Presents
(1982) - Světlo bludičky
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Roar
(1979) - The Horror Show
(1976) - Allá donde muere el viento
(1973) - Mr. Kingstreet's War
(1973) - The Harrad Experiment
(1973) - Docteur Caraďbes (TV seriál)
(1970) - Tiger by the Tail
(1970) - Satan's Harvest
(1969) - The Man and the Albatross
(1967) - Hraběnka z Hongkongu
(1964) - Marnie
(1963) - Ptáci
(1950) - The Petty Girl
Tippi Hedren - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1957) Melanie Griffith - dcera

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.1.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tippi Hedren 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tippi Hedren - herečka, modelka, aktivistka

se narodila 19.1.1930 ve městě New Ulm, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tippi Hedren

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Tippi Hedren
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°43’
1
 
LunaLuna:
Váhy
2°13’
8
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°20’
1
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°21’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
15°57’
1
 
JupiterJupiter:
Blíženci
6°35’
5
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°51’
12
 
UranUran:
Beran
7°55’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
3°03’
8
R
PlutoPluto:
Rak
18°19’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°57’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°03’
1
 
CheirónCheirón:
Býk
9°36’
4
st
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
3°31’
3
Domy:
Kozoroh
7°01’
Rak
7°01’
2:
Vodnář
20°05’
8:
Lev
20°05’
3:
Beran
3°07’
9:
Váhy
3°07’
Býk
4°44’
Štír
4°44’
5:
Býk
27°54’
Štír
27°54’
6:
Blíženci
17°21’
Střelec
17°21’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
9xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
5°52’
11
Slun./Luna:
Střelec
0°28’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »