Tobey Maguire wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tobey Maguire
(Tobias Vincent Maguire)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.6. 1975 - 08:20h
Místo:
Inglewood, Kalifornie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tobey Maguire - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.6.1975 - 08:20  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.6.1975 - 15:20  
US, Inglewood:
33°58' s.š., 118°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tobey Maguire 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tobey Maguire
datum narození 27.6.1975
(herec, instagram)

Tobey Maguire - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Quiet Type
(2014) - Tah pěšcem
(2014) - The Spoils of Babylon (TV seriál)
(2013) - Velký Gatsby
(2013) - Prodloužený víkend
(2012) - Stand Up to Cancer
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - The Details
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2009) - Bratři
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Tropická bouře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - Spider-Man 3
(2006) - Berlínské spiknutí
(2004) - Yellowcard: Gifts and Curses (hudební videoklip)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Making the Amazing
(2004) - Interwoven: the Women of Spider-Man
(2004) - Hero in Crisis
(2004) - Spider-Man 2
(2003) - The True Story of Seabiscuit
(2003) - Seabiscuit: Racing Through History
(2003) - The Making of 'Seabiscuit'
(2003) - Seabiscuit
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Říše pavouků
(2002) - Spider-Man
(2002) - Jack Black: Spider-Man
(2001) - Jako kočky a psi
(2001) - Don's Plum Bar
(2000) - Wonder Boys: A Look Between the Pages
(2000) - Skvělí chlapi
(1999) - The Cider House Rules: The Making of an American Classic
(1999) - Pravidla moštárny
(1999) - Jízda s ďáblem
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1998) - Městečko Pleasantville
(1997) - Projížďka
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - Ledová bouře
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Duke of Groove
(1995) - Na plný pecky
(1994) - Volání o pomoc
(1994) - Válečná kořist
(1994) - Revenge of the Red Baron
(1994) - Healer
(1994) - Do háje, no a co
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Dospívání po americku
(1992) - Great Scott! (TV seriál)
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1990) - Wild & Crazy Kids (TV seriál)
(1990) - Tales from the Whoop: Hot Rod Brown Class Clown
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1989) - Rodney Dangerfield: Opening Night at Rodney's Place
(1989) - Čaroděj
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Tobey Maguire - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tobey Maguire - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.6.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tobey Maguire 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tobey Maguire - herec

se narodil 27.6.1975 ve městě Inglewood, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tobey Maguire

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Tobey Maguire
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
5°21’
11
 
LunaLuna:
Vodnář
20°51’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°59’
11
 
VenušeVenuše:
Lev
20°24’
1
 
MarsMars:
Beran
27°28’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
21°08’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
20°11’
12
 
UranUran:
Váhy
28°23’
3
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°44’
5
R
PlutoPluto:
Váhy
6°30’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°11’
4
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°55’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
27°37’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
22°49’
8
Domy:
Lev
7°20’
Vodnář
7°20’
2:
Lev
29°55’
8:
Vodnář
29°55’
3:
Panna
26°46’
9:
Ryby
26°46’
Váhy
28°47’
Beran
28°47’
5:
Střelec
3°44’
Blíženci
3°44’
6:
Kozoroh
7°19’
Rak
7°19’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
18°03’
11
Slun./Luna:
Beran
28°06’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »