Tobias Oertel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tobias Oertel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Werneck
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Tobias Oertel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.10.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tobias Oertel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tobias Oertel
datum narození 18.10.1975
(herec, instagram)

Tobias Oertel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ein starkes Team – Geplatzte Träume
(2016) - Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut
(2016) - Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot
(2015) - Valentina
(2015) - Kripo Bozen - Wer ohne Spuren geht
(2015) - Frauenherzen (TV seriál)
(2015) - Die Wallensteins - Dresdner Dämonen
(2014) - Mörderhus. Der Usedom-Krimi
(2014) - Lola na Hrášku
(2014) - Frauenherzen
(2013) - Verratene Freunde
(2013) - Tatort - Happy Birthday, Sarah!
(2013) - Řeka života: Návrat ztracené lásky
(2013) - Na vlnách lásky
(2013) - IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
(2013) - Bella na rozcestí
(2012) - Každý dělá, co umí
(2012) - Das Ende einer Nacht
(2012) - Bissige Hunde
(2012) - Bella a nesplněný sen
(2012) - Bamberger Reiter. Ein Frankenkrimi
(2011) - Unter Verdacht - Die elegante Lösung
(2011) - Schandmal - Der Tote im Berg
(2011) - Místo činu: Kolín - Staré železo
(2011) - Liebe, Babys und ein Stückchen Heimat
(2011) - IK1 - Turisté v nebezpečí
(2011) - Hlasy z minulosti
(2011) - The Big Black
(2010) - 380.000 Volt - Der große Stromausfall
(2010) - Ungesühnt
(2010) - Meine Familie bringt mich um
(2010) - Katie Fforde: Glücksboten
(2010) - Bella začíná znovu
(2009) - Richterin ohne Robe
(2009) - Místo dopadu: Berlín
(2009) - Frauen wollen mehr
(2008) - Wilsberg - Royal Flush
(2008) - Unschuld
(2008) - Tatort - Das schwarze Grab
(2008) - Polizeiruf 110 -Taximord
(2008) - Die dunkle Seite
(2008) - Deník doktorky (TV seriál)
(2007) - Vorne ist verdammt weit weg
(2007) - Starkes Team - Stumme Wut, Ein
(2007) - Solo für Schwarz - Tödliche Blicke
(2007) - Lutter (TV seriál)
(2007) - Kdo je bez viny?
(2007) - KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
(2007) - GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
(2007) - Der Geheimnisvolle Schwiegersohn
(2007) - Das Duo - Liebestod
(2006) - Unter anderen Umständen (TV seriál)
(2006) - Unter anderen Umständen
(2006) - Tornádo - Pomsta nebes
(2006) - Stolberg (TV seriál)
(2006) - Místo činu - Zatmění slunce
(2006) - Kommissarin Lucas - Skizze einer Toten
(2006) - Bouřlivý příliv
(2005) - Tlusťoch (TV seriál)
(2005) - Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod
(2005) - Nachtschicht - Tod im Supermarkt
(2005) - Kanzleramt (TV seriál)
(2005) - Für gutes Betragen
(2005) - Bis in die Spitzen (TV seriál)
(2004) - Stefanie - nový začátek (TV seriál)
(2004) - SOKO Wismar (TV seriál)
(2004) - Experiment Bootcamp
(2003) - Speciální tým Kolín (TV seriál)
(2003) - Nachtschicht (TV seriál)
(2003) - Nach so vielen Jahren
(2003) - Familienkreise
(2002) - Semana Santa
(2002) - Erotische Geschichte, Eine
(2002) - Das Duo (TV seriál)
(2001) - Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1992) - Wolffův revír (TV seriál)
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1977) - Starej (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.10.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tobias Oertel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tobias Oertel - herec

se narodil 18.10.1975 ve městě Werneck
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tobias Oertel

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Tobias Oertel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
24°29’
 
LunaLuna:
Beran
5°46’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°05’
 
VenušeVenuše:
Panna
9°36’
 
MarsMars:
Rak
0°16’
 
JupiterJupiter:
Beran
18°59’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°17’
 
UranUran:
Štír
2°17’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°53’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°12’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°32’
 
CheirónCheirón:
Beran
25°54’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »