Tod Browning wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tod Browning
(Charles Albert Browning)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Louisville, Kentucky
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Tod Browning - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
12.7.1880 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tod Browning 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tod Browning
datum narození 12.7.1880
(režisér, herec, instagram)

Tod Browning - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1939) - Miracles for Sale
(1936) - Ďábelská loutka
(1935) - Mark of the Vampire
(1933) - Fast Workers
(1932) - Zrůdy
(1931) - Iron Man
(1931) - Dracula
(1930) - Outside the Law
(1929) - The Thirteenth Chair
(1929) - Siamský tygr
(1928) - V rukou policie
(1928) - Kwango
(1927) - The Show
(1927) - Příšerné stíny
(1927) - Alonzo, muž bez rukou
(1926) - The Blackbird
(1926) - Singapurská příšera
(1925) - The Unholy Three
(1925) - The Mystic
(1925) - Dollar Down
(1924) - Silk Stocking Sal
(1924) - The Dangerous Flirt
(1923) - Žlutá záplava
(1923) - White Tiger
(1923) - The Day of Faith
(1922) - The Wise Kid
(1922) - Under Two Flags
(1922) - Man Under Cover
(1921) - No Woman Knows
(1920) - The Virgin of Stamboul
(1920) - Outside the Law
(1919) - The Wicked Darling
(1919) - The Unpainted Woman
(1919) - The Exquisite Thief
(1919) - The Petal on the Current
(1919) - Bonnie Bonnie Lassie
(1918) - Which Woman?
(1918) - The Brazen Beauty
(1918) - Set Free
(1918) - Revenge
(1918) - The Legion of Death
(1918) - The Eyes of Mystery
(1918) - The Deciding Kiss
(1917) - The Jury of Fate
(1917) - Peggy, the Will O' the Wisp
(1917) - A Love Sublime
(1917) - Jim Bludso
(1917) - Hands Up!
(1916) - Puppets
(1916) - The Fatal Glass of Beer
(1916) - Everybody's Doing It
(1915) - The Woman from Warren's
(1915) - The Highbinders
(1915) - The Story of a Story
(1915) - The Spell of the Poppy
(1915) - The Slave Girl
(1915) - The Lucky Transfer
(1915) - The Living Death
(1915) - Little Marie
(1915) - The Electric Alarm
(1915) - The Burned Hand
(1915) - An Image of the Past
(1914) - By the Sun's Rays
Tod Browning - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...


Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1880 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tod Browning 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tod Browning - režisér, herec

se narodil 12.7.1880 ve městě Louisville, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tod Browning

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Tod Browning
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°26’
 
LunaLuna:
Panna
16°32’
 
MerkurMerkur:
Lev
16°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
20°00’
 
MarsMars:
Lev
24°43’
 
JupiterJupiter:
Beran
18°22’
 
SaturnSaturn:
Beran
28°14’
 
UranUran:
Panna
6°26’
 
NeptunNeptun:
Býk
13°59’
 
PlutoPluto:
Býk
28°00’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
5°44’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°11’
 
CheirónCheirón:
Býk
16°57’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »