Todd Bridges wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Todd Bridges
(Todd Anthony Bridges)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.5. 1965 - 12:21h
Místo:
San Francisco
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Todd Bridges - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.5.1965 - 12:21  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.5.1965 - 19:21  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Todd Bridges 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Todd Bridges
datum narození 27.5.1965
(herec, instagram)

Todd Bridges - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Dead Ringer
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2016) - Precious Mettle
(2016) - Hospital Arrest
(2015) - Dependent's Day
(2014) - An Open Secret
(2014) - The White Sistas
(2012) - Turning Point
(2012) - Můj otec je šílenec
(2011) - The Black Keys: Howlin' for You (hudební videoklip)
(2011) - King of the Underground
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Big Money Rustlas
(2010) - Are We There Yet? (TV seriál)
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - See Dick Run
(2009) - Jak na holky
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2007) - The Two Coreys
(2007) - Frankie D
(2007) - Death Row
(2006) - San Franpsycho
(2006) - The Damned
(2006) - Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes'
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The Young Turks
(2005) - 100 Greatest Kid Stars (TV seriál)
(2005) - Treasure in tha Hood
(2005) - Jane Doeová: Deklarace nezávislosti
(2005) - Issues
(2005) - Everybody Hates Chris (TV seriál)
(2005) - Alien Express
(2004) - Land of the Free?
(2004) - Curse of the Maya
(2003) - The Surreal Life
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Tupac: Vzkříšení
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - May Day
(2003) - Dumb Luck
(2003) - Duch psa
(2003) - Black Ball
(2003) - Banzai (TV seriál)
(2002) - Welcome to America
(2002) - Scream at the Sound of the Beep
(2002) - The Rerun Show (TV seriál)
(2002) - Pacino Is Missing
(2002) - Na vrchol
(2002) - Celebrity Boxing
(2002) - The Beach House
(2002) - Baby of the Family
(2001) - The Weakest Link
(2001) - Faktor strachu
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2001) - Wrong Way to Sundance
(2001) - Inhumanity
(2001) - Flossin
(2000) - Child Stars: Their Story
(2000) - Podzimní premiéra
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Oh Drama! (TV seriál)
(2000) - Labor Day
(2000) - Hlas temnoty
(2000) - Building Bridges
(2000) - After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Waterfront
(1998) - The Thief & the Stripper
(1998) - Flat Out
(1997) - Pomsta
(1997) - Hoover Park
(1997) - A Devil Disguised
(1997) - A Day in the Life of Mia
(1997) - Busted
(1996) - The Daily Show
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Gangstaz
(1996) - Circle of Pain
(1995) - MADtv
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - The Sounds of Silence
(1992) - Homeboys
(1990) - The Howard Stern Show
(1989) - She's Out of Control
(1988) - Twice Dead
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1983) - Střední škola po americku
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - Circus of the Stars #7
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Circus of the Stars #6
(1981) - Good Evening, Captain
(1980) - The Alan Thicke Show
(1980) - Here's Boomer (TV seriál)
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - The Return of the Mod Squad
(1979) - Hello, Larry (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Smrtelný zásah
(1977) - Kruh
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fish (TV seriál)
(1975) - Bicycle Safety
(1975) - Katherine
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1961) - The Mike Douglas Show

Todd Bridges - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Todd Bridges 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Todd Bridges - herec

se narodil 27.5.1965 ve městě San Francisco, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Todd Bridges

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Todd Bridges
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°15’
10
 
LunaLuna:
Beran
25°46’
9
 
MerkurMerkur:
Býk
19°39’
9
 
VenušeVenuše:
Blíženci
18°17’
10
 
MarsMars:
Panna
16°05’
1
 
JupiterJupiter:
Blíženci
8°04’
10
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°24’
7
 
UranUran:
Panna
10°43’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
18°09’
3
R
PlutoPluto:
Panna
13°40’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
14°12’
10
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°27’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°11’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
19°27’
11
Domy:
Lev
29°56’
Vodnář
29°56’
2:
Panna
23°44’
8:
Ryby
23°44’
3:
Váhy
22°22’
9:
Beran
22°22’
Štír
25°18’
Býk
25°18’
5:
Střelec
29°33’
Blíženci
29°33’
6:
Vodnář
1°32’
Lev
1°32’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
12°37’
11
Slun./Luna:
Býk
16°01’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »