Tom Berenger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Berenger
(Thomas Michael Moore)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Tom Berenger - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.5.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Berenger 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Berenger
datum narození 31.5.1949
(herec, instagram)

Tom Berenger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Darknet
(2016) - Cops and Robbers
(2015) - Impact Earth
(2014) - Stranded
(2014) - Sniper 5: Legacy
(2014) - Reach Me
(2014) - Prohnilá země
(2014) - Lonesome Dove Church
(2013) - Quad
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Prozrazení
(2012) - Květy války
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2011) - Závěť
(2011) - Agent bez minulosti (TV seriál)
(2010) - Inception - Making of film
(2010) - Sejmi eso 2
(2010) - Počátek
(2010) - Hříšníci a svatí
(2010) - Faster
(2009) - Teror na palubě
(2009) - Charlie Valentine
(2009) - Breaking Point
(2008) - Stiletto
(2008) - Hodiny beznaděje
(2007) - Vánoční zázrak
(2007) - October Road (TV seriál)
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2006) - Amy Coyne
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Detektiv
(2004) - Sniper 3
(2004) - Příběh z Washingtonu
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Válka dobytkářů
(2002) - Sniper 2
(2002) - The Junction Boys
(2002) - D-Tox
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - Režiséři: Wolfgang Petersen
(2001) - Vražda v čínské čtvrti
(2001) - Training Day
(2001) - Strážní věž
(2001) - The Hollywood Sign
(2000) - Nebezpečný kód
(2000) - Adrenalin
(1999) - V tajných službách
(1999) - Turbulence 2: Strach z létání
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Prapor sv. Patrika
(1999) - Nepřítel mého nepřítele
(1998) - Stín pochybnosti
(1998) - Perníkový dědek
(1998) - Napiš si svou smrt
(1997) - Tvrdí chlapi
(1996) - Suplent
(1996) - Příležitostné peklo
(1995) - Nebezpečná známost
(1995) - Last of the Dogmen
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - První liga 2
(1994) - Námořní policie
(1993) - Odstřelovač
(1993) - Někdo se dívá
(1993) - Gettysburg
(1991) - Ztracená totožnost
(1991) - Hráči na vinici Páně
(1990) - Pastvina
(1990) - Hledá se láska
(1989) - První liga
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Rukojmí pro vraha
(1988) - Poslední pomazání
(1988) - Hořící kříže
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Ten, kdo mě hlídá
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - Četa
(1985) - Esos locos cuatreros
(1984) - Strach v New Yorku
(1983) - Velké rozčarování
(1983) - Eddie a Cruiseři
(1982) - Oltre la porta
(1981) - Žoldáci
(1979) - Hlas krve
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1978) - In Praise of Older Women
(1977) - Sentinel
(1977) - Johnny, We Hardly Knew Ye
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1976) - Rush It
(1968) - One Life to Live (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.5.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Berenger 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Berenger - herec

se narodil 31.5.1949 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Berenger

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Tom Berenger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
9°41’
 
LunaLuna:
Rak
22°53’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
14°50’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
21°28’
 
MarsMars:
Býk
23°08’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°59’
R
SaturnSaturn:
Panna
0°05’
 
UranUran:
Blíženci
29°26’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°32’
R
PlutoPluto:
Lev
14°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°28’
R
Černá LunaLilith:
Beran
5°00’
 
CheirónCheirón:
Střelec
5°41’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »