Tom Conti wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Conti
(Thomas Conti)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.11. 1941 - 10:30h
Místo:
Paisley, Skotsko
Země:
Věk:
78 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Tom Conti - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.11.1941 - 10:30  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.11.1941 - 09:30  
GB, Paisley:
55°50' s.š., 4°26' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Conti 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tom Conti
datum narození 22.11.1941
(herec, instagram)

Tom Conti - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Odhalená Ermitáž
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - StreetDance 2
(2012) - Parents (TV seriál)
(2012) - City Slacker
(2010) - The Tempest
(2010) - A Closed Book
(2009) - Miranda (TV seriál)
(2008) - Imagine a School... Summerhill
(2008) - 10 dní do války (TV seriál)
(2008) - Čtyři roční období (TV seriál)
(2007) - The Dame Edna Treatment
(2007) - Jízda o život
(2007) - Deeply Irresponsible
(2006) - Paid
(2006) - Boj o Jeruzalém
(2006) - Almost Heaven
(2005) - Hra s nevěrou
(2002) - Andy Pandy (TV seriál)
(2001) - Intimate Portrait: Sharon Gless
(2001) - Nepřítel
(2001) - Byl jsem krysa (TV seriál)
(2000) - When the Pipers Play
(2000) - Scenes by the Sea: Takeshi Kitano
(2000) - Deadline (TV seriál)
(1999) - Bagpipe: Instrument of War - Part 2
(1999) - Srdíčka
(1998) - Funny Women
(1998) - Bagpipe: Instrument of War - Part 1
(1998) - Something to Believe In
(1998) - Out of Control
(1997) - Mysterious Britain
(1997) - Skryté dědictví
(1997) - Kolize
(1995) - The Wright Verdicts (TV seriál)
(1995) - Amerika patří jiným
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1992) - Špioni (TV seriál)
(1991) - Caccia alla vedova
(1990) - Voices Within: The Lives of Truddi Chase
(1989) - Shirley Valentinová
(1989) - Djavolji raj
(1988) - Two Brothers Running
(1988) - Fatal Judgement
(1987) - Toho doktora chci za ženu
(1987) - Rychlý a mrtvý
(1987) - Roman Holiday
(1987) - Božské zájmy
(1987) - Basements
(1986) - Zázraky
(1986) - Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story
(1985) - Saving Grace
(1984) - Dovolená snů
(1983) - Veselé Vánoce, pane Lawrenci
(1983) - Reuben, Reuben
(1982) - Zeď
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1980) - Blade on the Feather
(1978) - The Norman Conquests: Table Manners
(1978) - The Norman Conquests: Round and Round the Garden
(1978) - The Norman Conquests: Living Together
(1977) - Soupeři
(1977) - Pronásledovaná
(1976) - The Glittering Prizes (TV seriál)
(1976) - Early Struggles
(1975) - Madame Bovary (TV seriál)
(1975) - If It's a Man, Hang Up!
(1975) - Galileo
(1975) - Flame
(1972) - Adam Smith (TV seriál)
(1950) - Andy Pandy (TV seriál)
Tom Conti - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Conti 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Conti - herec

se narodil 22.11.1941 ve městě Paisley, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Conti

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Tom Conti
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
29°41’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
17°22’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
13°44’
11
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°53’
1
 
MarsMars:
Beran
12°00’
3
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°32’
7
R
SaturnSaturn:
Býk
24°41’
5
R
UranUran:
Býk
28°16’
5
R
NeptunNeptun:
Panna
29°25’
9
 
PlutoPluto:
Lev
5°44’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°56’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°50’
5
 
CheirónCheirón:
Lev
14°32’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
0°47’
2
Domy:
Střelec
13°07’
Blíženci
13°07’
2:
Kozoroh
23°42’
8:
Rak
23°42’
3:
Ryby
14°54’
9:
Panna
14°54’
Beran
20°37’
Váhy
20°37’
5:
Býk
13°16’
Štír
13°16’
6:
Býk
29°32’
Štír
29°32’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
16°52’
11
Slun./Luna:
Střelec
23°32’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »