Tom Hanks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Hanks
(Thomas Jeffrey Hanks)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.7. 1956 - 11:17h
Místo:
Concord, Kalifornie
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Tom Hanks - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.7.1956 - 11:17  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.7.1956 - 18:17  
US, Concord:
37°59' s.š., 122°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Hanks 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Hanks
datum narození 9.7.1956
(herec, režisér, instagram)

Tom Hanks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Toy Story 4
(2017) - In the Garden of Beasts
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The Circle
(2016) - Sully
(2016) - Inferno
(2016) - A Hologram for the King
(2015) - Carly Rae Jepsen - I Really Like You (hudební videoklip)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Everything Is Copy
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Most špiónů
(2015) - Ithaca
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Toy Story That Time Forgot
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - Vražda prezidenta Lincolna
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Toy Story of Terror
(2013) - Kapitán Phillips
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Radioman
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2012) - Partysaurus Rex
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Electric City (TV seriál)
(2012) - Atlas mraků
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Podivuhodná cesta
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Moje krásná učitelka
(2011) - Krátké příběhy hraček
(2011) - Havajské prázdniny
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - The Making of 'The Pacific'
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2010) - The Pacific (TV seriál)
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Getting Past Impossible: Forrest Gump and the Visual Effects Revolution
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Andělé a démoni
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - A Timeless Call
(2008) - Sexo en serie
(2008) - ABBA: Mamma Mia! Story
(2008) - Velký Buck Howard
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - The Art of Screenplay Adaptation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Yo Gabba Gabba! (TV seriál)
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Simpsonovi ve filmu
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Miracles and Mystery: Creating 'The Green Mile'
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Auta
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Terminál
(2004) - Polární expres
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Lupiči paní domácí
(2004) - Elvis už odešel
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - People Like Us: Making 'Philadelphia'
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Frank Abagnale: Between Reality and Fiction
(2003) - 'Catch Me If You Can': The Casting of the Film
(2003) - 'Catch Me If You Can': In Closing
(2003) - 'Catch Me If You Can': Behind the Camera
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Film o filmu: Road to Perdition
(2002) - Road to Perdition
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - The Honeymooners 50th Anniversary Celebration
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Wilson: The Life and Death of a Hollywood Extra
(2001) - Rescued from the Closet
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - What Lies Beneath: Constructing the Perfect Thriller
(2000) - Walking the Mile
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(2000) - The Story Behind 'Toy Story'
(2000) - The Making of 'Cast Away'
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Dokumentace války
(2000) - Behind the Scenes: Cast Away
(2000) - Trosečník
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Taff
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Stephen King: Shining in the Dark
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Miracle of the Green Mile
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Zelená míle
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Return with Honor
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Láska přes internet
(1997) - Leute heute
(1997) - I Am Your Child
(1996) - Scene by Scene
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - To je náš hit!
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - 4% filmová tajemství
(1995) - Barbra: The Concert (koncert)
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Apollo 13
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1994) - Očima Forresta Gumpa
(1994) - Vault of Horror I
(1994) - Forrest Gump
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Philadelphia
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Radio Flyer
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Joe kontra sopka
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Lidé z předměstí
(1988) - Velký
(1988) - Pointa
(1987) - Zátah
(1986) - Oprah show
(1986) - Vůbec nic společného
(1986) - Pokaždé se loučíme
(1986) - Dům za všechny peníze
(1985) - Muž s červenou botou
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1984) - Žbluňk!
(1984) - Pánská jízda
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Příšery
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - On ví, že jsi sama
(1980) - Bosom Buddies (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Tom Hanks - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Hanks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tom Hanks - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1956) Rita Wilson - manželka

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Hanks 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Hanks - herec, režisér

se narodil 9.7.1956 ve městě Concord, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Hanks

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Tom Hanks
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
17°28’
10
 
LunaLuna:
Lev
9°51’
11
 
MerkurMerkur:
Rak
5°47’
10
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°50’
10
R
MarsMars:
Ryby
17°20’
6
 
JupiterJupiter:
Panna
0°21’
12
 
SaturnSaturn:
Štír
26°30’
3
R
UranUran:
Lev
1°39’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°38’
2
 
PlutoPluto:
Lev
26°59’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°59’
3
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°04’
5
 
CheirónCheirón:
Vodnář
10°14’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
14°08’
1
Domy:
Panna
21°45’
Ryby
21°45’
2:
Váhy
17°37’
8:
Beran
17°37’
3:
Štír
17°41’
9:
Býk
17°41’
Střelec
20°41’
Blíženci
20°41’
5:
Kozoroh
23°54’
Rak
23°54’
6:
Vodnář
24°40’
Lev
24°40’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
6°13’
11
Slun./Luna:
Rak
28°40’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »