Tom Hardy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Hardy
(Edward Thomas Hardy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herec, režisér

Tom Hardy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.9.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Hardy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tom Hardy
datum narození 15.9.1977
(herec, režisér, instagram)

Tom Hardy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untitled Tom Hardy Outlaw Biker Project
(2017) - Rocketman
(2017) - Mad Max: The Wasteland
(2017) - Dunkirk
(2016) - Taboo (TV seriál)
(2015) - Šílený Max: Zběsilá cesta
(2015) - REVENANT Zmrtvýchvstání
(2015) - London Road
(2015) - Legendy zločinu
(2015) - Dítě číslo 44
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Špinavý prachy
(2013) - The Fire Rises: The Creation and Impact of the Dark Knight Trilogy
(2013) - Do extrémů (TV seriál)
(2013) - Noční jízda
(2013) - Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
(2012) - Země bez zákona
(2012) - Tohle je válka!
(2012) - Temný rytíř povstal
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Warrior
(2011) - Sergeant Slaughter, My Big Brother
(2011) - Jeden musí z kola ven
(2010) - Inception - Making of film
(2010) - Počátek
(2009) - Zlodějská partie
(2009) - Úlovek (TV seriál)
(2009) - Perfect
(2009) - Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny
(2008) - Sucker Punch
(2008) - RocknRolla
(2008) - Bronson
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Stuart: Život pozpátku
(2007) - Rovnice smrti
(2007) - Potopa
(2007) - Oliver Twist (TV seriál)
(2007) - The Inheritance
(2007) - Cape Wrath (TV seriál)
(2006) - Sweeney Todd
(2006) - Scény z partnerského života
(2006) - Projekt Andromeda
(2006) - Minotaur
(2006) - Marie Antoinetta
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Panenská královna
(2005) - Gideon's Daughter
(2004) - Po krk v extázi
(2004) - EMR
(2003) - Smrtící dávka
(2003) - Láska a .
(2003) - Hra o smrti
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Star Trek X: Nemesis
(2002) - Simon: An English Legionnaire
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(1988) - This Morning

Tom Hardy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tom Hardy - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Charlotte Riley - manželka

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.9.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Hardy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Hardy - herec, režisér

se narodil 15.9.1977 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Hardy

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Tom Hardy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
22°31’
 
LunaLuna:
Váhy
19°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°00’
 
VenušeVenuše:
Lev
21°21’
 
MarsMars:
Rak
8°43’
 
JupiterJupiter:
Rak
3°45’
 
SaturnSaturn:
Lev
24°32’
 
UranUran:
Štír
9°13’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°29’
 
PlutoPluto:
Váhy
13°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°14’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°05’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°10’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »