Tom Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Jones
(Thomas John Woodward)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.6. 1940 - 00:10h
Místo:
Pontypridd
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák

Tom Jones - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
7.6.1940 - 00:10  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.6.1940 - 23:10  
GB, Pontypridd:
51°37' s.š., 3°22' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Jones 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tom Jones
datum narození 7.6.1940
(zpěvák, instagram)

Tom Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2014) - Jsem Ali
(2014) - Jools Holland: My Life In Music
(2014) - Under Milk Wood
(2012) - The Voice UK
(2012) - The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Down by the River
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Glastonbury 2009 (koncert)
(2008) - The Sunday Night Project
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2005) - Dancing with the Stars
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Blues (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2002) - The Sweatbox
(2001) - Star Academy
(2001) - Pop-komissio
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Pavarotti & Friends for Afghanistan (koncert)
(2001) - Party in the Park 1998 (koncert)
(2000) - Russell Gilbert Live
(2000) - GPTV
(2000) - The Simpsons: America's First Family
(2000) - Není král jako král
(1999) - An Audience with Tom Jones
(1999) - Jerry Springer on Sunday
(1999) - Agnes Brownová
(1998) - The Panel
(1996) - Joe Cocker: Have a Little Faith
(1996) - Mars útočí!
(1995) - The Frank Skinner Show
(1995) - The Jerky Boys
(1994) - Flashbacks 2: Pop Parade (hudební videoklip)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Silk n' Sabotage
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Jools's Hootenanny
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - The Howard Stern Interview
(1992) - The Right Time (TV seriál)
(1991) - The Ghosts of Oxford Street
(1991) - Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - BingoLotto
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Questions pour un champion
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1983) - Star Search
(1981) - Wetten, dass..?
(1980) - Solid Gold
(1980) - Encore!
(1979) - Shirley MacLaine at the Lido
(1979) - Pleasure Cove
(1978) - Top Gear
(1978) - Cinderella at the Palace
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1971) - Great Performances
(1971) - Tom Jones: Movin' Up the River
(1970) - Raquel!
(1969) - The Glen Campbell Goodtime Hour
(1969) - The Engelbert Humperdinck Show
(1969) - The Music Scene
(1969) - This Is Tom Jones (TV seriál)
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Jonathan Winters Show
(1967) - Spotlight
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - The Heart of Show Business (koncert)
(1966) - Tom Jones-Show
(1966) - Tom Jones!
(1966) - The London Palladium Show
(1966) - Frankie and Bruce
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1964) - The Hollywood Palace
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1955) - Ontdek de ster (TV seriál)
(1952) - The Bob Hope Show
(1951) - The Red Skelton Show
(1948) - Toast of the Town
Tom Jones - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.6.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Jones 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Jones - zpěvák

se narodil 7.6.1940 ve městě Pontypridd, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Tom Jones
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°03’
4
 
LunaLuna:
Blíženci
27°17’
5
 
MerkurMerkur:
Rak
3°42’
5
 
VenušeVenuše:
Rak
13°15’
6
R
MarsMars:
Rak
13°05’
6
 
JupiterJupiter:
Býk
4°45’
2
 
SaturnSaturn:
Býk
9°39’
3
 
UranUran:
Býk
23°25’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
22°43’
7
 
PlutoPluto:
Lev
1°13’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°11’
8
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°33’
2
 
CheirónCheirón:
Rak
18°28’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
18°06’
12
Domy:
Kozoroh
29°21’
Rak
29°21’
2:
Ryby
28°51’
8:
Panna
28°51’
3:
Býk
7°53’
9:
Štír
7°53’
Blíženci
1°27’
Střelec
1°27’
5:
Blíženci
19°26’
Střelec
19°26’
6:
Rak
6°48’
Kozoroh
6°48’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
0°24’
11
Slun./Luna:
Blíženci
21°40’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »