Tom Schanley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Schanley
(Thomas Lee Schanley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Tom Schanley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.5.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Schanley 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tom Schanley
datum narození 5.5.1961
(herec, instagram)

Tom Schanley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hot Bath an' a Stiff Drink 2
(2014) - 10 Things I Hate About Life
(2012) - Moje letní prázdniny
(2011) - Za lepší život
(2011) - Till You Get to Baraboo
(2011) - Keeping Up with the Randalls
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2009) - Zapomenutí (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Návrat osamělého jezdce
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Zmizení
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2000) - 919 Fifth Avenue
(1998) - Exposé
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Zavražděna, ale... její srdce žije dál
(1997) - Spiknutí
(1996) - Revanš
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Odvaha pod palbou
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Děti prérie
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Hart a Hartová: Návraty
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Miles from Nowhere
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1990) - People Like Us
(1989) - Velká výzva
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - The Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman
(1987) - Alamo: Třináct dní ke slávě
(1985) - Sotto il vestito niente
(1985) - Fever Pitch
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.5.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Schanley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Schanley - herec

se narodil 5.5.1961 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Schanley

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Tom Schanley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°44’
 
LunaLuna:
Kozoroh
16°09’
 
MerkurMerkur:
Býk
18°57’
 
VenušeVenuše:
Beran
12°57’
 
MarsMars:
Rak
29°42’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
6°30’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°50’
 
UranUran:
Lev
21°40’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°49’
R
PlutoPluto:
Panna
5°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°44’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°24’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°05’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »