Tom Waits wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tom Waits
(Thomas Alan Waits)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.12. 1949 - 07:25h
Místo:
Pomona, Kalifornie
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel

Tom Waits - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.12.1949 - 07:25  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.12.1949 - 15:25  
US, Pomona:
34°3' s.š., 117°45' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tom Waits 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tom Waits
datum narození 7.12.1949
(herec, zpěvák, skladatel, instagram)

Tom Waits - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Keith Richards: Under the Influence
(2012) - Tom Waits - Hell Broke Luce (hudební videoklip)
(2012) - Stručná biografie Johna Baldessariho
(2012) - Sedm psychopatů
(2011) - Tom Waits - Satisfied (hudební videoklip)
(2011) - Twixt
(2011) - The Monster of Nix
(2010) - Kniha přežití
(2009) - Imaginárium Dr. Parnasse
(2006) - Absolute Wilson
(2006) - Sebevrazi - Love story z onoho světa
(2005) - Tygr a sníh
(2005) - Domino
(2003) - Bukowski: Born into This
(2003) - Kafe a cigára
(2002) - Tom Waits - God's Away on Business (hudební videoklip)
(2001) - Freedom Highway: Songs that Shaped a Century
(1999) - Tom Waits - Hold On (hudební videoklip)
(1999) - Mystery Men
(1997) - Guy Maddin: Waiting for Twilight
(1995) - Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii
(1993) - Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
(1993) - Prostřihy
(1992) - Drákula
(1991) - Na rybách s Johnem (TV seriál)
(1991) - Král rybář
(1991) - Hráči na vinici Páně
(1991) - Dospívání v Queens
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Dva Jakeové
(1989) - Tajuplný vlak
(1989) - Strach
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Bearskin: An Urban Fairytale
(1988) - Roy Orbison and Friends: Black & White Night (koncert)
(1988) - Big Time
(1988) - Candy Mountain
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1986) - Mimo zákon
(1984) - Cotton Club
(1983) - Ztracenci
(1983) - Dravé ryby
(1982) - Poetry in Motion
(1982) - One from the Heart
(1981) - Vlci
(1980) - The Tom and Dick Smothers Brothers Special I
(1978) - Tom Waits: A Day In Vienna
(1978) - Cesta k ráji
(1975) - Austin City Limits (TV seriál)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tom Waits 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tom Waits - herec, zpěvák, skladatel

se narodil 7.12.1949 ve městě Pomona, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tom Waits

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Tom Waits
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
15°12’
12
 
LunaLuna:
Rak
8°25’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°53’
1
 
VenušeVenuše:
Vodnář
1°12’
2
 
MarsMars:
Panna
21°52’
9
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°18’
2
 
SaturnSaturn:
Panna
18°58’
9
 
UranUran:
Rak
3°42’
7
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°51’
10
 
PlutoPluto:
Lev
18°07’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°24’
4
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°04’
4
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°53’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
16°28’
7
Domy:
Střelec
23°16’
Blíženci
23°16’
2:
Kozoroh
27°39’
8:
Rak
27°39’
3:
Ryby
5°36’
9:
Panna
5°36’
Beran
10°24’
Váhy
10°24’
5:
Býk
8°37’
Štír
8°37’
6:
Blíženci
1°53’
Střelec
1°53’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
16°50’
11
Slun./Luna:
Panna
26°48’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »