Tomáš Hanák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tomáš Hanák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1957 (?)
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec, moderátor

Tomáš Hanák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1957 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tomáš Hanák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tomáš Hanák
datum narození v roce *1957
(herec, moderátor, instagram)

Tomáš Hanák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren
(2015) - Žebřík 2014 Bacardi Music Awards (koncert)
(2015) - Road-Movie
(2015) - Lovci a oběti
(2015) - Cesta do Říma
(2014) - Trilobit Beroun 2013
(2014) - Lucie - Retrovideo
(2014) - Festivalové minúty ARTFILM
(2014) - 13. komnata Tomáše Vorla
(2014) - ČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music Awards (koncert)
(2014) - Láska na vlásku
(2014) - Divoké kone (TV seriál)
(2014) - Abigail
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Božské dorty od Markéty
(2013) - The Tap Tap v Opeře (koncert)
(2013) - Lidé z L.A.
(2013) - ČT Live - Žebřík 2012 (koncert)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - PanMáma (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Trilobit - Beroun 2012
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2012) - ČT Live - Žebřík 2011 (koncert)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Martin a Venuše
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Do moře míst
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - ČT Live - Žebřík (koncert)
(2011) - Cena Jindřicha Chalupeckého
(2010) - Za zrcadlem
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Elsa 2010
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - The Philanthropist (TV seriál)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Nestyda
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Gympl
(2006) - Magie aneb Kde končí přírodní vědy
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2005) - 168 hodin
(2005) - Vodopád Tomáše Hanáka
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - Umění milovat
(2005) - Skřítek
(2005) - Kletba bratří Grimmů
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2005) - Doblba!
(2004) - Na stojáka
(2004) - Zůstane to mezi námi
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Dvojhlas
(2003) - Mazaný Filip
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2002) - Angelina
(2001) - Rebelové
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Otesánek
(2000) - Hřmění divadla Sklep (divadelní záznam)
(2000) - Cesta z města
(1999) - Wartburg movie show
(1999) - Rádio Limonádový Joe
(1999) - Test
(1999) - Le Sourire du clown
(1999) - Čekání na vraha
(1998) - Multicar Movie Show
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Culex
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Pumelice lesní moudrosti
(1996) - Lenka Dusilová feat. David Koller: Kamenný most (hudební videoklip)
(1996) - Tichý úkryt
(1996) - Mirek n'est pas parti
(1996) - Král Ubu
(1996) - Kamenný most
(1995) - Válka barev
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1994) - Prology
(1994) - Banánová estráda aneb Tak jsem tady
(1994) - Pražská pětka z Vídně do Akropole
(1994) - Žiletky
(1994) - Špendlík na motýla
(1994) - Nehynoucí láska
(1994) - Mlýny (divadelní záznam)
(1994) - Historky od krbu (TV seriál)
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1994) - Diamantové meče
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Den jako stvořený pro banánové rybičky
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1992) - Ráj srdce
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - Míč
(1991) - Penziónek
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Mí Pražané mi rozumějí
(1991) - Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1990) - Mrtvý les a jiný bulšit
(1990) - Mrtvý les
(1990) - Kouř
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1988) - Pražská 5
(1988) - Kopytem sem, kopytem tam
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Dámská jízda
(1987) - Bony a klid
(1986) - Chemikál
(1985) - ING.
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1977) - Agnežka

Tomáš Hanák - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tomáš Hanák - Knihy

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tomáš Hanák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tomáš Hanák - herec, moderátor

se narodil v roce *1957 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tomáš Hanák

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Tomáš Hanák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
6°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
23°34’
 
MerkurMerkur:
Beran
13°28’
 
VenušeVenuše:
Beran
1°55’
 
MarsMars:
Blíženci
6°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
25°37’
R
SaturnSaturn:
Střelec
14°17’
R
UranUran:
Lev
2°56’
R
NeptunNeptun:
Štír
1°53’
R
PlutoPluto:
Lev
28°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
22°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°14’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°47’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »