Tomáš Juřička wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tomáš Juřička

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, dabér

Tomáš Juřička - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1960 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tomáš Juřička 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tomáš Juřička
datum narození v roce *1960
(herec, dabér, instagram)

Tomáš Juřička - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Křídla Vánoc
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2010) - Dobří rodáci a město dabingu
(2007) - Kdo hledá, najde
(2005) - Zlá minuta
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1996) - Jakub a Veronika
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Diamantové meče
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Bylo nebylo v jednom království
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Maigretův první případ
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1991) - Bráškové
(1991) - Betlémská hvězda (divadelní záznam)
(1990) - Tichá bolest
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Na letním bytě
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Most pro Kláru
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Mág
(1987) - Kinkongova smrt
(1987) - Fantom opery
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Odyssea
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Příliš velká šance
(1983) - Větrná setba
(1983) - Propast
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Nevěsta z obrázku
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Bráškové (TV seriál)
(1981) - Výlety
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Škola hrou
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Kocourek Modroočko
(1980) - Výtečníci
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Lakovka
(1980) - Kluci z bronzu
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Na západní frontě klid
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Cesta domů
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Ať hodí kamenem

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tomáš Juřička 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tomáš Juřička - herec, dabér

se narodil v roce *1960 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tomáš Juřička

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Tomáš Juřička
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
5°32’
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°11’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
5°27’
 
VenušeVenuše:
Střelec
29°08’
 
MarsMars:
Kozoroh
9°07’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°03’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
12°24’
 
UranUran:
Lev
19°36’
R
NeptunNeptun:
Štír
9°04’
 
PlutoPluto:
Panna
5°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
27°22’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°29’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
25°58’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »