Tomáš Töpfer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tomáš Töpfer

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec, režisér, politik, divadelní pedagog

Tomáš Töpfer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1951 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tomáš Töpfer 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tomáš Töpfer
datum narození v roce *1951
(herec, režisér, politik, divadelní pedagog, instagram)

Tomáš Töpfer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Poslední cyklista
(2014) - Osmy
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (hudební videoklip)
(2012) - Dobrý večer, Česko!
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - O pokladech
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Zlatý oříšek 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV seriál)
(2011) - Záhada (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Hyde Park
(2010) - Český mír
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Tři sestry (divadelní záznam)
(2010) - Poslední doutník (divadelní záznam)
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2010) - Domina
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Nepolepšitelný
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Posedlost šermem
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2008) - Smutek paní Šnajderové
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Hrobník
(2007) - Zlatý oříšek 2007
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2007) - Muž a stín
(2006) - Čétéčko
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Divadlo bláznivých dramat Borise Rösnera
(2006) - Jak se krotí krokodýli
(2005) - 168 hodin
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2001) - Méďové (TV seriál)
(2001) - Blboun (divadelní záznam)
(2000) - Na palmě
(1999) - Tenkrát
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Jizva v srdci hor
(1998) - Jak se točil seriál Četnické humoresky
(1998) - Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Pasáž
(1996) - Na hraně
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Bezvousák a princezna Kamila
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Kufr
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Volavka
(1991) - Skládačka
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Elektro, má lásko
(1990) - Záhada perníkové chaloupky
(1990) - Vernisáž
(1990) - Tichá myš
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Libeňský čaroděj
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zaslepení
(1987) - Tři obři a vlak
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Ruce
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Tenký led
(1984) - Tři sestry (divadelní záznam)
(1984) - Stan
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1983) - Straka v hrsti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Postřižiny
(1980) - Dopis
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1978) - Město mé naděje
(1978) - Den žen jako řemen
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Měsíční údolí
(1977) - Hněv
(1976) - Svědek
(1975) - Rytíř
(1975) - První žena království
(1975) - Pláňata
(1975) - Kamenný řád (TV seriál)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Případ Adler
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Královské usínání
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Haldy (TV seriál)
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Tajemství velikého vypravěče

Tomáš Töpfer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tomáš Töpfer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tomáš Töpfer 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tomáš Töpfer - herec, režisér, politik, divadelní pedagog

se narodil v roce *1951 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tomáš Töpfer

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Tomáš Töpfer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°26’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°24’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°15’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
3°17’
 
MarsMars:
Vodnář
20°30’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°32’
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°21’
 
UranUran:
Rak
6°56’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°30’
 
PlutoPluto:
Lev
19°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°16’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°31’
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°08’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »