Toni Collette wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Toni Collette
(Antonia Collette)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.11. 1972 - 11:14h
Místo:
Sydney, Nový Jižní Wales
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Toni Collette - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
1.11.1972 - 11:14  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.11.1972 - 00:14  
AU, Sydney:
33°52' j.š., 151°13' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Toni Collette 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Toni Collette
datum narození 1.11.1972
(herečka, instagram)

Toni Collette - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - xXx: The Return of Xander Cage
(2016) - Unlocked
(2016) - The Yellow Birds
(2016) - Please Stand By
(2016) - Jasper Jones
(2016) - Imperium
(2015) - The All-American Rejects - There's a Place (hudební videoklip)
(2015) - Už teď mi chybíš
(2015) - Mrkáček Bill
(2015) - Krampus: Táhni k čertu
(2014) - Movie Juice
(2014) - Tammy
(2014) - Škatuláci
(2014) - Hector and the Search for Happiness
(2014) - Glassland
(2014) - Dlouhá cesta dolů
(2014) - Devil's Playground (TV seriál)
(2013) - Nezapomenutelné prázdniny
(2013) - Klikaři
(2013) - Hostages (TV seriál)
(2013) - A dost!
(2012) - Storm Surfers 3D
(2012) - Mental
(2012) - Jesus Henry Christ
(2012) - Hitchcock
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Noc hrůzy
(2011) - Foster
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Rake (TV seriál)
(2009) - Tara a její svět (TV seriál)
(2009) - Mary a Max
(2008) - Ester to rozčísne
(2008) - Bílá vrána
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - Ten večer
(2007) - Důvěrnosti
(2006) - David Tench Tonight
(2006) - Tsunami: Následky
(2006) - Noční volání
(2006) - Mrtvá dívka
(2006) - Malá Miss Sunshine
(2006) - Like Minds
(2005) - Zná ji jako svý boty
(2004) - At the Movies
(2004) - Poslední výstřel
(2004) - Connie a Carla
(2003) - Enough Rope with Andrew Denton
(2003) - Vášeň v srdci
(2002) - 'The Sixth Sense': Reflections from the Set
(2002) - The Making of 'Changing Lanes'
(2002) - Rváči
(2002) - Jak na věc
(2002) - Incident
(2002) - Hodiny
(2001) - Večeře u přátel
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Shaft: Still the Man
(2000) - Kouzelný puding
(2000) - Hotel Splendide
(2000) - Drsnej Shaft
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - 8 1/2 ženy
(1999) - Šestý smysl
(1998) - Sametová extáze
(1998) - The Boys
(1997) - The James Gang
(1997) - Hlídači času
(1997) - Diana & Me
(1996) - Smuteční host
(1996) - Noc bláznů
(1996) - Emma
(1995) - Lilian's Story
(1994) - This Marching Girl Thing
(1994) - Muriel se vdává
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1992) - Spotswood
(1984) - Cinema 3

Toni Collette - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Toni Collette - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.11.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Toni Collette 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Toni Collette - herečka

se narodila 1.11.1972 ve městě Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Toni Collette

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Toni Collette
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
8°40’
10
 
LunaLuna:
Panna
12°16’
8
 
MerkurMerkur:
Střelec
1°26’
11
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°19’
9
 
MarsMars:
Váhy
20°10’
10
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°57’
12
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°49’
5
R
UranUran:
Váhy
19°57’
10
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°01’
11
 
PlutoPluto:
Váhy
3°14’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°28’
12
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°04’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
14°02’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
1°16’
11
Domy:
Kozoroh
27°39’
Rak
27°39’
2:
Vodnář
19°34’
8:
Lev
19°34’
3:
Ryby
15°14’
9:
Panna
15°14’
Beran
16°23’
Váhy
16°23’
5:
Býk
21°46’
Štír
21°46’
6:
Blíženci
26°39’
Střelec
26°39’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
7°01’
11
Slun./Luna:
Váhy
10°28’
9


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »