Tony Blair wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Blair
(Anthony Charles Lynton Blair)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1953 - 06:10h
Místo:
Edinburgh, Skotsko
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
politik

Tony Blair - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.5.1953 - 06:10  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.5.1953 - 05:10  
GB, Edinburgh:
55°57' s.š., 3°11' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Blair 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tony Blair
datum narození 6.5.1953
(politik, instagram)

Tony Blair - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Sir David Frost: That Was the Life That Was
(2013) - The Iraq War (TV seriál)
(2013) - The Class of 92
(2013) - Diana
(2012) - The Diamond Queen (TV seriál)
(2011) - Piers Morgan Tonight
(2011) - Putin, Russia and the West (TV seriál)
(2010) - Daybreak
(2010) - Válka, kterou nevidíte
(2010) - The Simpsons: Celebrity Friends
(2010) - Odpočítávání
(2010) - Bible: Historie (TV seriál)
(2010) - Zvláštní vztahy
(2010) - Mo
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Being W
(2007) - Comic Relief 2007: The Big One
(2007) - Všechno je v pohodě
(2007) - The Trap: What Happened to Our Dream of Freedom
(2007) - Tony Blair
(2007) - Taking Liberties
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - Diana - poslední dny princezny
(2006) - Ce soir (ou jamais!)
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2006) - Planeten
(2006) - Dans La Peau De Jacques Chirac
(2006) - Cesta na Guantánamo
(2006) - Ban the Sadist Videos!: Part 2
(2006) - The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
(2005) - The Colbert Report
(2005) - Jak umění utvářelo svět (TV seriál)
(2004) - The Big Fat Quiz of the Year
(2004) - The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
(2004) - Fahrenheit 9/11
(2004) - Show Catherine Tateové (TV seriál)
(2004) - Omagh
(2004) - ¡Hay motivo!
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Live Forever
(2003) - Fogh bag facaden
(2003) - Comedy Connections (TV seriál)
(2003) - The Deal
(2003) - The Day Britain Stopped
(2002) - Mo Mowlam
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2002) - The Century of the Self (TV seriál)
(2002) - South Africa Freedom Day: Concert on the Square
(2002) - The Project
(2001) - Endgame In Ireland
(2000) - The Wright Stuff
(2000) - GPTV
(1999) - Berlin Mitte (TV pořad)
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1998) - Diana: The Mourning After
(1997) - The View
(1997) - The Unseen Frank Skinner TV Show
(1997) - Čínský hlavolam
(1996) - The Daily Show
(1996) - Caiga quien caiga
(1996) - Six O'Clock News
(1995) - The Frank Skinner Show
(1994) - Network First (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Election 92
(1991) - The Charlie Rose Show
(1990) - Have I Got News for You
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1987) - Dispatches
(1985) - Larry King Live
(1983) - Frontline
(1982) - Channel 4 News
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Newsnight
(1978) - The South Bank Show
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1953) - Panorama (TV seriál)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Blair 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Blair - politik

se narodil 6.5.1953 ve městě Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Blair

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Tony Blair
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
15°22’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
11°29’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
26°23’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
15°01’
12
 
MarsMars:
Blíženci
3°27’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
29°12’
12
 
SaturnSaturn:
Váhy
22°20’
6
R
UranUran:
Rak
15°16’
3
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°54’
6
R
PlutoPluto:
Lev
20°48’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°26’
10
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°47’
5
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
20°59’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
1°00’
11
Domy:
Blíženci
4°52’
Střelec
4°52’
2:
Blíženci
24°59’
8:
Střelec
24°59’
3:
Rak
10°11’
9:
Kozoroh
10°11’
Rak
26°04’
Kozoroh
26°04’
5:
Lev
17°30’
Vodnář
17°30’
6:
Panna
26°20’
Ryby
26°20’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
0°28’
12
Slun./Luna:
Ryby
28°26’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »