Tony Curtis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Curtis
(Bernard Herschel Schwartz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.6. 1925 - 09:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.9.2010 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Tony Curtis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.6.1925 - 09:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.6.1925 - 13:00  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Curtis 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tony Curtis
datum narození 3.6.1925
(herec, instagram)

Tony Curtis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Morella
(2013) - Marilyn: Birth of an Icon
(2012) - Hollywood Renegade
(2011) - Unlawful Killing
(2011) - Cesta ke slávě Tonyho Curtise
(2010) - Tony Curtis erzählt...
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2010) - Marilyn Monroe - Tod einer Ikone
(2010) - Marilyn Monroe - Ich möchte geliebt werden
(2010) - Let It Begin! A Filmmaker's Journey
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Secrets of Life
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - The Jill & Tony Curtis Story
(2008) - Byl jednou jeden film: Někdo to rád horké
(2008) - David & Fatima
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - The Blacksmith and the Carpenter
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - The Morning After: Remembering the Persuaders!
(2006) - The Making of 'Some Like It Hot'
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2006) - Where's Marty?
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2004) - Marilyn's Man
(2004) - Hollywoodské legendy
(2003) - One Less Tear
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - The Untitled Star Wars Mockumentary
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Reflections of Evil
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2001) - Tony Curtis on 'Some Like It Hot'
(2001) - Rescued from the Closet
(2001) - Memories from the Sweet Sue's
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - Playboy: The Party Continues
(2000) - Backstory (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - The Rat Pack (TV seriál)
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Boxeři
(1998) - Vivement dimanche
(1998) - Hugh Hefner: American Playboy Revisited
(1998) - Stargames
(1998) - Louis & Frank
(1997) - The View
(1997) - 50,000,000 Joe Franklin Fans Can't Be Wrong
(1997) - Profesionální lovec 2
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Brittle Glory
(1997) - Alien X Factor
(1996) - The Sunday Show
(1996) - Caiga quien caiga
(1996) - Lights, Camera, Action! A Century of the Cinema: A Star Is Born
(1996) - Intimate Portrait: Marilyn Monroe
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - 4% filmová tajemství
(1995) - Vampira
(1995) - Roger Moore: A Matter of Class
(1995) - Nesmrtelní
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - Cilla's World
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra
(1994) - Bandit: Beauty and the Bandit
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Nahý v New Yorku
(1993) - Mumie žije
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1992) - Hollywood Babylon II
(1992) - Hollywood Babylon (TV seriál)
(1992) - Vánoce v Connecticutu
(1992) - Uprostřed pavučiny
(1992) - Derrick contre Superman
(1991) - Joseph Cornell: Worlds in a Box
(1991) - První na ráně
(1990) - Thanksgiving Day
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Walter & Carlo i Amerika
(1989) - Tarzan na Manhattanu
(1989) - Midnight
(1989) - Lobster Man from Mars
(1989) - Charlie
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Der Passagier - Welcome to Germany
(1987) - The Dame Edna Experience
(1987) - Nulle part ailleurs
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sparkyho kouzelné piano
(1986) - The American Film Institute Salute to Billy Wilder
(1986) - Vražda o třech dějstvích
(1986) - Mafiánská princezna
(1986) - Club Life
(1986) - Banter
(1986) - Balboa
(1985) - The Fantasy Film Worlds of George Pal
(1985) - Drôle de festival
(1985) - Bezvýznamnost
(1984) - Where Is Parsifal?
(1983) - Circus of the Stars #8
(1983) - Zděděný strach ze smrti
(1982) - Magic with the Stars
(1982) - Běh času (TV seriál)
(1982) - Portrait of a Showgirl
(1982) - Othello, el comando negro
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Tvář za milión dolarů
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Inmates: A Love Story
(1980) - The Scarlett O'Hara War
(1980) - Rozbité zrcadlo
(1980) - Panenka pro štěstí
(1980) - Londýnské spiknutí
(1980) - It Rained All Night the Day I Left
(1979) - Title Shot
(1978) - Electric Light Orchestra: 'Out of the Blue' Tour Live at Wembley (koncert)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Vega$
(1978) - The Users
(1978) - Sextette
(1978) - The Manitou
(1978) - The Bad News Bears Go to Japan
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Casanova & Co.
(1976) - Sporting Chance
(1976) - Poslední magnát
(1975) - Good Morning America
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - Lepke
(1975) - Hrabě Monte Cristo
(1975) - Double Take
(1975) - The Big Rip-Off
(1974) - Annie and the Hoods
(1974) - Mission: Monte Carlo
(1973) - The Third Girl from the Left
(1973) - Shaft (TV seriál)
(1972) - The ABC Comedy Hour
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - Norman Jewison, Film Maker
(1971) - The Persuaders! (TV seriál)
(1970) - You Can't Win 'Em All
(1970) - Vojna není kojná
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Dick Cavett Show
(1968) - The Song Is You
(1968) - Rosemary má děťátko
(1968) - Bostonský případ
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Nedělejte zmatek
(1967) - La Cintura di castita
(1966) - S mojí ženou ne!
(1966) - Chamber of Horrors
(1966) - Drop Dead Darling
(1965) - Behind the Scenes with Blake Edwards' 'The Great Race'
(1965) - Velké závody
(1965) - Láska na třetí
(1964) - Wild and Wonderful
(1964) - Sex and the Single Girl
(1964) - Sbohem, Charlie
(1964) - Paříž v letním parnu
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Seznam Adriana Messengera
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - 40 Pounds of Trouble
(1962) - Taras Bulba
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Outsider
(1961) - The Great Impostor
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Menschen, Hoffnungen, Medaillen
(1960) - The Young Juggler
(1960) - Who Was That Lady?
(1960) - Spartakus
(1960) - The Rat Race
(1960) - Pepe
(1960) - Flintstoneovi (TV seriál)
(1959) - Operace Spodnička
(1959) - Někdo to rád horké
(1958) - Vikingové
(1958) - Útěk v řetězech
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - Králové jsou vpředu
Tony Curtis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.6.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Curtis 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Curtis - herec

se narodil 3.6.1925 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Curtis

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Tony Curtis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
12°24’
11
 
LunaLuna:
Váhy
26°54’
4
 
MerkurMerkur:
Býk
24°20’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°11’
11
 
MarsMars:
Rak
15°35’
12
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°38’
6
R
SaturnSaturn:
Štír
8°45’
4
R
UranUran:
Ryby
25°10’
9
 
NeptunNeptun:
Lev
20°05’
2
 
PlutoPluto:
Rak
12°16’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°29’
1
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°47’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
26°54’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
13°28’
5
Domy:
Rak
28°58’
Kozoroh
28°58’
2:
Lev
19°00’
8:
Vodnář
19°00’
3:
Panna
13°03’
9:
Ryby
13°03’
Váhy
13°33’
Beran
13°33’
5:
Štír
20°15’
Býk
20°15’
6:
Střelec
27°18’
Blíženci
27°18’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
6°15’
11
Slun./Luna:
Lev
19°39’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »