Tony Danza wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Danza
(Anthony Salvatore Iadanza)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Tony Danza - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
21.4.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Danza 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tony Danza
datum narození 21.4.1951
(herec, instagram)

Tony Danza - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2014) - HitRECord on TV (TV seriál)
(2013) - Don Jon
(2013) - Aftermath
(2009) - The Nail: Story of Joey Nardone
(2006) - Sexy tým
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The Contender
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The Whisper
(2004) - Crash
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Ukradené Vánoce
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2001) - Glam
(2000) - Homewood P.I. (TV seriál)
(1999) - Celebrity Profile: Marilu Henner
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Noah
(1998) - The Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon
(1998) - A Brooklyn State of Mind
(1997) - Sports on the Silver Screen
(1997) - Vetřelec 007
(1997) - The Tony Danza Show (TV seriál)
(1997) - Rybárna
(1997) - Pomsta
(1997) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Illtown
(1996) - Božská lest
(1995) - Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - Hudson Street (TV seriál)
(1995) - Deadly Whispers
(1994) - The Mighty Jungle (TV seriál)
(1994) - Andělé
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1991) - Dead and Alive: The Race for Gus Farace
(1991) - Boj o Jenny
(1991) - Baby Talk (TV seriál)
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1989) - The More You Know
(1989) - I'm from Hollywood
(1989) - She's Out of Control
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Zeď strachu
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Comic Relief
(1986) - Doživotí
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Battle of the Network Stars XVIII
(1984) - Battle of the Network Stars XVII
(1984) - Unrehearsed Antics of the Stars
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Single Bars, Single Women
(1984) - Don't Ask Me, Ask God
(1983) - Likely Stories, Vol. 4 (TV seriál)
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Stát se opicí
(1980) - The Hollywood Knights
(1980) - Murder Can Hurt You
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1978) - Fast Lane Blues
(1973) - The $10,000 Pyramid

Tony Danza - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tony Danza - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.4.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Danza 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Danza - herec

se narodil 21.4.1951 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Danza

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Tony Danza
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
0°34’
 
LunaLuna:
Váhy
25°12’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°28’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
7°16’
 
MarsMars:
Býk
8°12’
 
JupiterJupiter:
Ryby
29°58’
 
SaturnSaturn:
Panna
26°41’
R
UranUran:
Rak
6°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°49’
R
PlutoPluto:
Lev
17°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°56’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°50’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°43’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »