Tony Hawk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Hawk
(Anthony Frank Hawk)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Carlsbad, Kalifornie
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, skateboarder

Tony Hawk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.5.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Hawk 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Tony Hawk
datum narození 12.5.1968
(herec, skateboarder, instagram)

Tony Hawk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Unity
(2015) - The Search for Freedom
(2015) - The Motivation 2.0: Real American Skater: The Chris Cole Story
(2014) - Mizera (TV seriál)
(2014) - Annoying Orange: Movie Fruitacular
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2012) - Bones Brigade: An Autobiography
(2012) - Sketchy (TV seriál)
(2012) - Sheckler Sessions (TV seriál)
(2012) - Rodičovský manuál
(2011) - Design podle Novogratzové
(2011) - F jako fotři
(2011) - Finding Joe
(2011) - Rally On (TV seriál)
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2010) - The Simpsons: Celebrity Friends
(2010) - Jackass 3
(2009) - Gumball 3000
(2009) - X Games 3D: The Movie
(2009) - One Nine Nine Four
(2009) - Zeke a Luther (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Stand Up to Cancer
(2007) - Free Radio
(2007) - 3000 Miles
(2006) - Identity
(2006) - Jackass 2
(2006) - Drake & Josh Go Hollywood
(2006) - Boom Boom Sabotage
(2005) - The Colbert Report
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2005) - Sk8aři
(2005) - Legendy z Dogtownu
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Gumball 3000
(2004) - LAX (TV seriál)
(2004) - Jackass 2
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - The New Tom Green Show
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - xXx: A Filmmaker's Diary
(2003) - Wildboyz (TV seriál)
(2003) - When I Was 17
(2003) - Gumball 3000: The Movie
(2003) - G-Phoria
(2003) - Viva la Bam (TV seriál)
(2003) - Most Extreme Elimination Challenge (TV seriál)
(2003) - CKY Trilogy: Round 2
(2003) - CKY Trilogy: Round 1
(2002) - Simple Plan - I'm Just A Kid (hudební videoklip)
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - RI:SE
(2002) - Ultimate X: Adrenalin v krvi
(2002) - Stoked: The Rise and Fall of Gator
(2002) - Krok do neznáma
(2002) - Film o filmu Jackass
(2002) - Z nuly hrdinou
(2002) - xXx
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Jackass: Film
(2002) - Haggard: The Movie
(2002) - Cyberchase (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2002) - CKY 4 Latest & Greatest
(2001) - Tic Tac 2 Heelflip
(2001) - Dogtown and Z-Boys
(2001) - Velké průšvihy Maxe Kyblíka
(2001) - Sight Unseen
(2001) - Max Steel (TV seriál)
(2001) - Destroying America
(2001) - CKY 3
(2001) - Beyond the Glory (TV seriál)
(2000) - The End
(2000) - Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
(1999) - Turn Ben Stein On
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Rocket Power (TV seriál)
(1999) - The Jersey (TV seriál)
(1999) - Boob
(1999) - Akce (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - The Bottom Line (TV seriál)
(1995) - The Bonnie Hunt Show (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Jdi do toho!
(1987) - The Search for Animal Chin
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1986) - Nářez

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.5.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Hawk 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Hawk - herec, skateboarder

se narodil 12.5.1968 ve městě Carlsbad, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Hawk

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Tony Hawk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
21°48’
 
LunaLuna:
Štír
21°09’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°05’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°19’
 
MarsMars:
Blíženci
2°44’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°28’
 
SaturnSaturn:
Beran
19°55’
 
UranUran:
Panna
25°15’
R
NeptunNeptun:
Štír
25°15’
R
PlutoPluto:
Panna
20°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°58’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »