Tony Randall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Randall
(Ira Leonard Rosenberg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.2. 1920 - 21:00h
Místo:
Tulsa, Oklahoma
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
17.5.2004 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Tony Randall - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
March (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.2.1920 - 21:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.2.1920 - 03:00  
US, Tulsa:
36°9' s.š., 96°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Randall 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tony Randall
datum narození 26.2.1920
(herec, instagram)

Tony Randall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2005) - It's About Time
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Kašlu na lásku
(1998) - Brother's Keeper (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - La Freccia azzurra
(1994) - Kouzelný školní autobus (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Odd Couple: Together Again
(1993) - Fatální instinkt
(1992) - Rock Hudson's Home Movies
(1991) - The Boss
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Gremlins 2
(1989) - Playboy Video Centerfold: Dutch Twins
(1989) - That's Adequate
(1989) - Muž v hnědém obleku
(1989) - It Had to Be You
(1988) - Save the Dog!
(1987) - Lyle, Lyle Crocodile: The Musical: The House on East 88th Street
(1987) - The Gnomes' Great Adventure
(1986) - Sunday Drive
(1986) - My Little Pony: The Movie
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1985) - The Fantasy Film Worlds of George Pal
(1985) - Muppet Video: The Kermit and Piggy Story
(1985) - Hitlerova SS: Portrét zla
(1984) - Pigs Vs. Freaks
(1984) - My Little Pony
(1982) - Král komedie
(1981) - Sidney Shorr: A Girl's Best Friend
(1981) - Love, Sidney (TV seriál)
(1981) - Let's Eat Food
(1980) - The Gong Show Movie
(1980) - Foolin' Around
(1979) - Scavenger Hunt
(1978) - Kate Bliss and the Ticker Tape Kid
(1977) - The Brady Bunch Hour (TV seriál)
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - The Tony Randall Show (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cher
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1972) - Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - The Littlest Angel
(1969) - Hello Down There
(1968) - That's Life (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1967) - The Kraft Music Hall
(1966) - The Milton Berle Show
(1966) - Our Man in Marrakesh
(1966) - ABC Stage 67 (TV seriál)
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - The Alphabet Murders
(1965) - Fluffy
(1964) - 7 Faces of Dr. Lao
(1964) - The Brass Bottle
(1964) - Send Me No Flowers
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1963) - Island of Love
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Two Weeks in Another Town
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Jezinky a bezinky
(1962) - Boys' Night Out
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - Password
(1961) - Lover Come Back
(1960) - The Man in the Moon
(1960) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1960) - So Help Me, Aphrodite
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Hooray for Love
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1959) - Noční rozhovor
(1959) - The Mating Game
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1957) - Will Success Spoil Rock Hunter?
(1957) - Oh, Men! Oh, Women!
(1957) - No Down Payment
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - How to Be Very, Very Popular
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1953) - Tonight!
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - The Motorola Television Hour (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Short Short Dramas (TV seriál)
(1952) - Mister Peepers (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - One Man's Family (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Randall 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Randall - herec

se narodil 26.2.1920 ve městě Tulsa, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Randall

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Tony Randall
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
7°14’
5
 
LunaLuna:
Blíženci
8°58’
8
 
MerkurMerkur:
Ryby
23°40’
6
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°51’
4
 
MarsMars:
Štír
7°27’
1
 
JupiterJupiter:
Lev
10°11’
10
R
SaturnSaturn:
Panna
8°22’
11
R
UranUran:
Ryby
1°58’
5
 
NeptunNeptun:
Lev
9°26’
10
R
PlutoPluto:
Rak
5°45’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
19°21’
2
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°21’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
4°43’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
10°23’
9
Domy:
Váhy
12°07’
Beran
12°07’
2:
Štír
9°41’
8:
Býk
9°41’
3:
Střelec
10°31’
9:
Blíženci
10°31’
Kozoroh
13°29’
Rak
13°29’
5:
Vodnář
16°13’
Lev
16°13’
6:
Ryby
16°13’
Panna
16°13’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
27°48’
11
Slun./Luna:
Beran
23°06’
7


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »