Tony Roberts wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tony Roberts
(David Anthony Roberts)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Tony Roberts - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.10.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tony Roberts 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tony Roberts
datum narození 22.10.1939
(herec, instagram)

Tony Roberts - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Dirty Dancing
(2015) - Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family
(2014) - Láska jako blázen
(2012) - Woody Allen
(2005) - Dvanáctiletí
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - Bravo Profiles: Johnny Depp
(2002) - Bitter Jester
(2001) - Sounds From a Town I Love
(2001) - My Best Friend's Wife
(1999) - My Favorite Broadway: The Leading Ladies (koncert)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Dead Broke
(1997) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1995) - Victor/Victoria
(1995) - Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka
(1994) - Bravo Profiles (TV seriál)
(1993) - Not in My Family
(1993) - The American Clock
(1991) - The Carol Burnett Show
(1991) - Proměna
(1991) - Popkorn
(1991) - Naši synové
(1989) - Souboj pěstí
(1988) - The Thorns (TV seriál)
(1988) - Sladkých osmnáct
(1987) - Zlaté časy rádia
(1987) - A Different Affair
(1986) - Seize the Day
(1986) - Hana a její sestry
(1985) - The Lucie Arnaz Show (TV seriál)
(1985) - Key Exchange
(1984) - The Four Seasons (TV seriál)
(1983) - Packin' It In
(1983) - Amityville - Dům hrůzy
(1982) - Sex noci svatojánské
(1982) - Otázka cti
(1981) - The Way They Were
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Vzpomínky na hvězdný prach
(1980) - Tak mi řekni, co chceš
(1980) - If Things Were Different
(1979) - The Girls in the Office
(1977) - Rosetti and Ryan: Men Who Love Women
(1977) - Rosetti and Ryan (TV seriál)
(1977) - Annie Hallová
(1976) - The Lindbergh Kidnapping Case
(1975) - Divoch
(1974) - Přepadení vlaku z Pelhamu
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Serpico
(1972) - Zahraj to znovu, Same
(1971) - Star Spangled Girl
(1971) - The Million Dollar Duck
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
Tony Roberts - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1960) Terri Garber

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tony Roberts 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tony Roberts - herec

se narodil 22.10.1939 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tony Roberts

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Tony Roberts
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
28°11’
 
LunaLuna:
Vodnář
24°01’
 
MerkurMerkur:
Štír
16°48’
 
VenušeVenuše:
Štír
10°28’
 
MarsMars:
Vodnář
13°15’
 
JupiterJupiter:
Beran
0°42’
R
SaturnSaturn:
Beran
27°46’
R
UranUran:
Býk
20°49’
R
NeptunNeptun:
Panna
24°19’
 
PlutoPluto:
Lev
2°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°17’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
4°08’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°59’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »