Tori Spelling wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tori Spelling
(Victoria Davey Spelling)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.5. 1973 - 01:13h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Tori Spelling - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.5.1973 - 01:13  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.5.1973 - 08:13  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tori Spelling 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tori Spelling
datum narození 16.5.1973
(herečka, instagram)

Tori Spelling - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Mystery Girls (TV seriál)
(2012) - Katie
(2012) - The Mistle-Tones
(2011) - Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Watch What Happens: Live
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Mother Goose Parade
(2007) - Tajemný dům
(2007) - Polibte nevěstu
(2007) - Cthulhu
(2006) - So noTORIous (TV seriál)
(2006) - Myšlenky na vraždu
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Rodina podle plánu
(2005) - Mlčení
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2004) - Fashion News Live
(2004) - 50 Ways to Leave Your Lover
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Vánoční návštěva
(2003) - Sol Goode
(2003) - So Downtown (TV seriál)
(2003) - Dobyvatelé vesmíru
(2002) - Fashion Police
(2002) - Naked Movie
(2001) - Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Scary Movie 2
(2000) - Big Brother
(2000) - Kriminálníci
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Trick
(1998) - Beverly Hills 90210: Our Favorite Moments
(1997) - Vřískot 2
(1997) - Dům přitakání
(1997) - The Alibi
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Špinavé kšefty
(1996) - Studentka na telefon
(1996) - Noci s vrahem
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Awake to Danger
(1994) - Howard Stern
(1994) - A Friend to Die For
(1990) - Beverly Hills 90210
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1987) - The Three Kings
(1983) - Shooting Stars
(1981) - Entertainment Tonight

Tori Spelling - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tori Spelling - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tori Spelling - Knihy
2007 - hisTORIe
Tori Spelling - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1966) Dean McDermott - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1965) Vincent Young
(*1973) Greg Vaughan
(*1968) Patrick Muldoon
(*1963) Julian Lennon
(*1961) Vince Neil
(*1973) Brian Austin Green
(*1960) Jean-Claude Van Damme (fáma)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tori Spelling 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tori Spelling - herečka

se narodila 16.5.1973 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tori Spelling

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Tori Spelling
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
25°19’
3
 
LunaLuna:
Štír
15°45’
9
 
MerkurMerkur:
Býk
20°29’
3
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°53’
4
 
MarsMars:
Ryby
5°44’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
11°47’
12
 
SaturnSaturn:
Blíženci
20°16’
4
 
UranUran:
Váhy
19°38’
8
R
NeptunNeptun:
Střelec
6°22’
10
R
PlutoPluto:
Váhy
1°51’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°05’
11
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°54’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
19°00’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
24°34’
7
Domy:
Vodnář
15°00’
Lev
15°00’
2:
Ryby
28°30’
8:
Panna
28°30’
3:
Býk
4°07’
9:
Štír
4°07’
Blíženci
1°02’
Střelec
1°02’
5:
Blíženci
23°48’
Střelec
23°48’
6:
Rak
16°42’
Kozoroh
16°42’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
8°01’
11
Slun./Luna:
Lev
20°32’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »