Tošinori Omi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tošinori Omi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Tošinori Omi (Toshinori Omi) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.12.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tošinori Omi 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Tošinori Omi
datum narození 7.12.1965
(herec, instagram)

Tošinori Omi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kyoto Ninjou Sousa File (TV seriál)
(2014) - Sayonara Watashi (TV seriál)
(2014) - Platonic (TV seriál)
(2014) - Kaseifu wa Mita!
(2013) - Machiisha Jumbo!! (TV seriál)
(2013) - Amachan (TV seriál)
(2012) - Taira no Kiyomori (TV seriál)
(2012) - Ooku ~Tanjou (TV seriál)
(2012) - Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
(2012) - Kono Sora no Hana: Nagaoka Hanabi Monogatari
(2012) - Akko to Bokura ga Ikita Natsu
(2011) - Team Batista 3 (TV seriál)
(2011) - Ore no Sora: Keiji Hen (TV seriál)
(2011) - Itsukaichi monogatari
(2010) - Rikon Doukyo (TV seriál)
(2010) - Kasouken no Onna (TV seriál)
(2010) - Genya (TV seriál)
(2010) - Dousoukai: Rabu Agein Shoukougun (TV seriál)
(2010) - Angel Bank ~ Tenshoku Dairinin (TV seriál)
(2009) - Rabu shaffuru (TV seriál)
(2009) - Jeneraru rûju no gaisen
(2009) - Gōsuto furenzu (TV seriál)
(2009) - Akahana no sensei (TV seriál)
(2008) - Sensei wa Erai!
(2008) - Natsukoi (TV seriál)
(2008) - Andonatsu (TV seriál)
(2007) - Sekai wa tokidoki utsukushii
(2007) - Otoko no kosodate (TV seriál)
(2006) - Soredemo boku wa yattenai
(2006) - Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
(2006) - Arigatô
(2005) - Umezu Kazuo: Kyôfu gekijô - Negai
(2005) - Jo'ō no kyōshitsu (TV seriál)
(2004) - Sukai hai (TV seriál)
(2004) - Kusa no ran
(2004) - Koi no mon
(2003) - A Heart of the Sea
(2002) - Soumrak
(2001) - Stacy
(2000) - Kaza-hana
(1998) - Zájezd
(1997) - Happy People
(1996) - Miyazawa Kenji sono ai
(1995) - Onihei Hankacho
(1995) - Nozokiya
(1995) - Ashita
(1994) - Onna zakari
(1992) - Toki rakujitsu
(1992) - Seishun dendekedekedeke
(1992) - Okoge
(1992) - Haruka, nosutarujii
(1991) - Tsuribaka nisshi 4
(1991) - Futari
(1990) - Isan sôzoku
(1990) - Inamura Jane
(1990) - Byôin e ikô
(1989) - Bakayarô! 2: Shiawase ni naritai
(1988) - Revolver
(1988) - Nihon junjo-den okashina futari
(1987) - Věrný pes Čiko
(1987) - Hyôryu kyôshitsu
(1986) - Rokumeikan
(1986) - Noyuki yamayuki umibe yuki
(1985) - Taifû kurabu
(1985) - Shimaizaka
(1985) - Sabishinbou
(1985) - Love Hotel
(1984) - Itsuka darekaga korosareru
(1984) - Haishi
(1983) - Toki wo kakeru shoujo
(1982) - Tenkosei
(1980) - Tonda kappuru
(1978) - Hi no tori

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tošinori Omi 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tošinori Omi - herec

se narodil 7.12.1965 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tošinori Omi

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Tošinori Omi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°10’
 
LunaLuna:
Býk
29°09’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°25’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
0°14’
 
MarsMars:
Kozoroh
17°44’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
27°42’
R
SaturnSaturn:
Ryby
10°57’
 
UranUran:
Panna
19°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
20°39’
 
PlutoPluto:
Panna
18°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°56’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
17°59’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »