Tracey Gold wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tracey Gold
(Tracey Claire Fisher)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Tracey Gold - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tracey Gold 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tracey Gold
datum narození 16.5.1969
(herečka, instagram)

Tracey Gold - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - All Hallow's Eve
(2014) - My Dad's a Soccer Mom
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2012) - Celebrity Wife Swap
(2012) - Pavoukotřesení
(2011) - Your Love Never Fails
(2009) - Star-ving (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Solar Flare
(2008) - Sight Unseen
(2007) - Nebezpečný let
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Bezpečný přístav
(2005) - Zajaté srdce
(2004) - Celebrity Mole: Yucatan
(2004) - Potíže růstu: Zase ti Seaverovi
(2003) - Intimate Portrait: Tracey Gold
(2002) - Spalující oheň
(2001) - Growing Pains: The E! True Hollywood Story
(2001) - Čára za minulostí
(2000) - Stolen from the Heart
(2000) - Potíže růstu
(2000) - Na útěku
(1999) - Zločin z vášně
(1998) - Temné úmysly
(1998) - Nevinná vražedkyně
(1996) - Tváří ke své minulosti
(1996) - Povedená dceruška
(1996) - A Kidnapping in the Family
(1996) - Face of Evil
(1995) - Uloupená nevinnost
(1995) - Spi, děťátko, spi
(1995) - Lady Killer
(1995) - Beauty's Revenge
(1994) - Pro lásku k Nancy
(1993) - Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story
(1991) - The Willies
(1990) - A Question About Sex
(1990) - The DuckTales: Movie Special
(1988) - Dance 'Til Dawn
(1986) - Ty nejlepší časy
(1986) - The Blinkins
(1985) - A Reason to Live
(1985) - Lots of Luck
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1983) - Circus of the Stars #8
(1983) - Thursday's Child
(1983) - Kdo bude mít rád mé děti
(1983) - The Hand Me Down Kid
(1983) - Goodnight, Beantown (TV seriál)
(1983) - Another Woman's Child
(1982) - Střílejte na měsíc
(1982) - Beyond Witch Mountain
(1981) - A Tale of Two Wishes
(1981) - I Think I'm Having a Baby
(1981) - A Few Days in Weasel Creek
(1980) - Marilyn: The Untold Story
(1979) - Shirley (TV seriál)
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1979) - Jennifer: Příběh jedné ženy
(1979) - The Child Stealer
(1978) - A Rainy Day
(1978) - Night Cries
(1978) - Little Mo
(1978) - The Dark Secret of Harvest Home (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tracey Gold 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tracey Gold - herečka

se narodila 16.5.1969 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tracey Gold

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Tracey Gold
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°25’
 
LunaLuna:
Býk
27°06’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°56’
 
VenušeVenuše:
Beran
15°18’
 
MarsMars:
Střelec
14°30’
R
JupiterJupiter:
Panna
26°10’
R
SaturnSaturn:
Býk
2°03’
 
UranUran:
Váhy
0°04’
R
NeptunNeptun:
Štír
27°23’
R
PlutoPluto:
Panna
22°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°26’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°07’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°39’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »