Tracy Morgan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tracy Morgan
(Tracy Jamal Morgan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Tracy Morgan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.11.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tracy Morgan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tracy Morgan
datum narození 10.11.1968
(herec, instagram)

Tracy Morgan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2017) - Fist Fight
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Byla to divoká noc
(2015) - Accidental Love
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Škatuláci
(2014) - Rio 2
(2014) - Pět nejlepších
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - Predisposed
(2011) - Akvária
(2011) - The Undefeated
(2011) - Uzavřený případ
(2011) - Rio
(2011) - Chick Magnet
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Conan
(2010) - Poldové
(2010) - Horší než smrt
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - G-FORCE
(2009) - Deep in the Valley
(2008) - Suprhrdina
(2008) - První neděle
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Guys Choice
(2007) - Human Giant (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - Where My Dogs At? (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Pidihajzlík
(2006) - Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
(2006) - Bezva jízda
(2005) - Richard Pryor: The Funniest Man Dead or Alive
(2005) - Už jsme tam?
(2005) - Trestná lavice
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - 101 Most Unforgettable SNL Moments
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Apollo at 70: A Hot Night in Harlem
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Scare Tactics
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2003) - The Osbourne Family Christmas Special
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The Three Stooges 75th Anniversary Special
(2003) - The Tracy Morgan Show (TV seriál)
(2003) - Hlava státu
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Russell Simmons Presents Def Poetry (TV seriál)
(2002) - Driven (TV seriál)
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Tracy Morgan: One Mic
(2002) - Frank McKlusky
(2001) - Třicet let života
(2001) - Kdo hulí, ten umí
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2000) - TV Funhouse (TV seriál)
(2000) - Síla klamu
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - The Jim Breuer Show
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Mazaní hoši
(1997) - The View
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Honička na playboye
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Uptown Comedy Club
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
Tracy Morgan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1975) Lil' Kim

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.11.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tracy Morgan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tracy Morgan - herec

se narodil 10.11.1968 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tracy Morgan

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Tracy Morgan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
18°09’
 
LunaLuna:
Rak
16°07’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°05’
 
VenušeVenuše:
Střelec
24°39’
 
MarsMars:
Váhy
0°45’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°04’
 
SaturnSaturn:
Beran
20°08’
R
UranUran:
Váhy
2°28’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°57’
 
PlutoPluto:
Panna
24°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°20’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°10’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°14’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »