Troy Donahue wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Troy Donahue
(Merle Johnson Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
2.9.2001 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Troy Donahue - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.1.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Troy Donahue 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Troy Donahue
datum narození 27.1.1936
(herec, instagram)

Troy Donahue - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - The Boys Behind the Desk
(1999) - V zajetí rocku
(1998) - Merchants of Venus
(1998) - Legie
(1997) - Bimbo Movie Bash
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1993) - Showdown
(1992) - The Pamela Principle
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1992) - Dvojitý úder
(1991) - Shock 'Em Dead
(1991) - Noleul bola america
(1991) - Deadly Diamonds
(1990) - Omega Cop
(1990) - Nudity Required
(1990) - Cry-Baby
(1990) - Click: The Calendar Girl Killer
(1989) - Zmrazení
(1989) - Terminal Force
(1989) - Sounds of Silence
(1989) - The Platinum Triangle
(1989) - Msta
(1989) - Hot Times at Montclair High
(1989) - Doktorka odjinud
(1989) - Deadly Spygames
(1989) - Blood Nasty
(1989) - Bad Blood
(1989) - Assault of the Party Nerds
(1988) - Hollywoodský policajt
(1988) - Hawkeye
(1988) - Hard Rock Nightmare
(1987) - Smrtelná kořist
(1987) - Oči draka
(1987) - Hyôryu kyôshitsu
(1987) - Cyklón
(1986) - Low Blow
(1984) - Grandview USA
(1983) - Tin Man
(1983) - Malibu
(1977) - Ultraje
(1977) - The Legend of Frank Woods
(1974) - South Seas
(1974) - Seizure
(1974) - Kmotr II
(1974) - Cockfighter
(1972) - The Last Stop
(1971) - Sweet Savior
(1970) - The Phantom Gunslinger
(1969) - The Lonely Profession
(1968) - Split Second to an Epitaph
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - Rocket to the Moon
(1967) - Come Spy with Me
(1965) - My Blood Runs Cold
(1964) - A Distant Trumpet
(1963) - Palm Springs Weekend
(1962) - Římské dobrodružství
(1961) - The 13th Annual Primetime Emmy Awards
(1961) - Susan Slade
(1961) - Parrish
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - The Crowded Sky
(1959) - Imitation of Life
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - A Summer Place
(1958) - Wild Heritage
(1958) - Voice in the Mirror
(1958) - This Happy Feeling
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - Summer Love
(1958) - Monster on the Campus
(1958) - Live Fast, Die Young
(1958) - Flood Tide
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Tarnished Angels
(1957) - The Monolith Monsters
(1957) - Man of a Thousand Faces
(1957) - Man Afraid
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)
Troy Donahue - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1937) Suzanne Pleshette - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1944) Joey Heatherton
(*1941) Diane McBain
(*1934) Sally Todd
(*1942) Sherry Jackson
(*1936) Judi Meredith

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.1.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Troy Donahue 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Troy Donahue - herec

se narodil 27.1.1936 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Troy Donahue

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Troy Donahue
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
6°23’
 
LunaLuna:
Ryby
19°52’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
15°43’
R
VenušeVenuše:
Střelec
28°41’
 
MarsMars:
Ryby
10°06’
 
JupiterJupiter:
Střelec
16°53’
 
SaturnSaturn:
Ryby
8°32’
 
UranUran:
Býk
1°40’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°22’
R
PlutoPluto:
Rak
26°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°02’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°06’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »