Tupac Shakur wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tupac Shakur
(Lesane Parish Crooks)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bronx
Země:
Věk:
† 25 let
Úmrtí:
13.9.1996 (Příčina: Vražda)
Povolání:
herec, scénárista, rapper

Tupac Shakur - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
16.6.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tupac Shakur 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Tupac Shakur
datum narození 16.6.1971
(herec, scénárista, rapper, instagram)

Tupac Shakur - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Straight Outta Compton
(2013) - Jamaica House
(2011) - Tupac Shakur: Thug Angel 2
(2008) - Inside Death Row
(2005) - Tupac Shakur feat. Elton John: Ghetto Gospel (hudební videoklip)
(2005) - Tupac - Live at the House of Blues (koncert)
(2004) - The N-Word
(2003) - Tupac Shakur feat. The Notorious B.I.G.: Runnin' (Dying to Live) (hudební videoklip)
(2003) - Tupac: Vzkříšení
(2003) - Beef
(2002) - Tupac Shakur feat. Nas, J. Phoenix: Thugz Mansion (hudební videoklip)
(2002) - Tupac Shakur: Thug Angel
(2002) - Tha Westside
(2002) - Biggie and Tupac
(2001) - Tupac Shakur: Until the End of Time (hudební videoklip)
(2001) - Welcome to Death Row
(2001) - Tupac Shakur: Before I Wake...
(2000) - Tupac Shakur, Outlawz: Baby Don't Cry (Keep Ya Head Up II) (hudební videoklip)
(2000) - Freestyle: The Art of Rhyme
(2000) - And Ya Don't Stop: Hip Hop's Greatest Videos, Vol. 1
(1999) - Tupac Shakur: Changes (hudební videoklip)
(1999) - Charlie Hustle: Blueprint of Self-Made Millionaire
(1997) - Tupac Shakur: To Live and Die in L.A. (hudební videoklip)
(1997) - Tupac Shakur: I Wonder If Heaven Got a Ghetto (hudební videoklip)
(1997) - Tupac Shakur feat. Snoop Dogg: Wanted Dead or Alive (hudební videoklip)
(1997) - Tupac Shakur feat. Outlawz: Hail Mary (hudební videoklip)
(1997) - Scarface feat. Tupac Shakur, Johnny P.: Smile (hudební videoklip)
(1997) - Tupac Shakur: Words Never Die
(1997) - Thug Immortal
(1997) - Za branami pekla
(1997) - Gang policajtů
(1996) - Tupac Shakur feat. Snoop Dogg: 2 of Amerikaz Most Wanted (hudební videoklip)
(1996) - Tupac Shakur feat. Outlawz: Hit 'Em Up (hudební videoklip)
(1996) - Tupac Shakur feat. Danny Boy: I Ain't Mad at Cha (hudební videoklip)
(1996) - Střela
(1995) - Tupac Shakur: Temptations (hudební videoklip)
(1995) - Tupac Shakur feat. Dr. Dre: California Love (hudební videoklip)
(1995) - Tupac Shakur: Dear Mama (hudební videoklip)
(1995) - Thug Life: How Long Will They Mourn Me? (hudební videoklip)
(1994) - Warren G feat. Nate Dogg: Regulate (hudební videoklip)
(1994) - Tupac Shakur feat. Mopreme Shakur: Papa'z Song (hudební videoklip)
(1994) - Thug Life: Cradle To The Grave (hudební videoklip)
(1994) - Dr. Dre feat. Ice Cube: Natural Born Killaz (hudební videoklip)
(1994) - Nad košem
(1993) - Tupac Shakur: Keep Ya Head Up (hudební videoklip)
(1993) - Tupac Shakur: Holler If Ya Hear Me (hudební videoklip)
(1993) - TLC: Get It Up (hudební videoklip)
(1993) - Poetic Justice
(1992) - Tupac Shakur: Trapped (hudební videoklip)
(1992) - Tupac Shakur: If My Homie Calls (hudební videoklip)
(1992) - Tupac Shakur: Brenda's Got a Baby (hudební videoklip)
(1992) - Respekt
(1991) - Nic než trable
(1987) - A Different World (TV seriál)

Tupac Shakur - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tupac Shakur - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.6.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tupac Shakur 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tupac Shakur - herec, scénárista, rapper

se narodil 16.6.1971 ve městě Bronx, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tupac Shakur

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Tupac Shakur
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
24°41’
 
LunaLuna:
Beran
0°32’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°40’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
5°06’
 
MarsMars:
Vodnář
18°19’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°42’
R
SaturnSaturn:
Býk
29°44’
 
UranUran:
Váhy
9°25’
R
NeptunNeptun:
Střelec
1°04’
R
PlutoPluto:
Panna
27°00’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°08’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°44’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°26’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »