Tyra Banks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tyra Banks
(Tyra Lynne Banks)

Pohlaví:
Žena
Narození:
4.12. 1973 - 19:13h
Místo:
Inglewood, Kalifornie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Tyra Banks - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.12.1973 - 19:13  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.12.1973 - 03:13  
US, Inglewood:
33°58' s.š., 118°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tyra Banks 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tyra Banks
datum narození 4.12.1973
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Tyra Banks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - Mr. Angel
(2012) - Katie
(2012) - Keenan Cahill - webová senzace
(2012) - Addicted to Fame
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Most Shocking Talent Show Moments
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Hannah Montana
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - Tropická bouře
(2007) - The 34th Annual Daytime Emmy Awards
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2007) - Pan tělocvikář
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Nick Cannon Presents Wild 'N Out
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Larceny
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Amerika hledá topmodelku
(2003) - Totally Gay!
(2003) - All of Us (TV seriál)
(2002) - Straight Clownin'
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Hyppönen Enbuske Experience
(2002) - Fashiontrance
(2002) - Výstřih
(2002) - Driven (TV seriál)
(2002) - Osm bláznivých večerů
(2002) - Halloween: Zmrtvýchvstání
(2002) - Halloween: Resurrected
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - Stars and Bras
(2000) - Živá panenka
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - Láska a basket
(2000) - Divoké kočky
(1999) - Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1999) - Falešná láska
(1999) - Bytový komplex
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Elmopalooza!
(1997) - The View
(1997) - A Woman Like That
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Sports Illustrated: Swimsuit '97
(1996) - The Daily Show
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - MADtv
(1995) - Holé lebky
(1994) - Howard Stern
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Extra Terrorestrial Alien Encounter
(1993) - The Jon Stewart Show
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Inferno
(1991) - Michael Jackson: Black or White (hudební videoklip)
(1990) - The Word
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight

Tyra Banks - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Tyra Banks - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.12.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tyra Banks 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tyra Banks - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 4.12.1973 ve městě Inglewood, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tyra Banks

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Tyra Banks
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
12°50’
5
 
LunaLuna:
Beran
7°19’
10
 
MerkurMerkur:
Štír
24°39’
5
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°51’
7
 
MarsMars:
Beran
25°50’
10
 
JupiterJupiter:
Vodnář
9°00’
7
 
SaturnSaturn:
Rak
2°42’
12
R
UranUran:
Váhy
26°17’
4
 
NeptunNeptun:
Střelec
7°22’
5
 
PlutoPluto:
Váhy
6°28’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°20’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°22’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
16°37’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
23°39’
9
Domy:
Rak
18°08’
Kozoroh
18°08’
2:
Lev
9°35’
8:
Vodnář
9°35’
3:
Panna
4°04’
9:
Ryby
4°04’
Váhy
4°00’
Beran
4°00’
5:
Štír
9°27’
Býk
9°27’
6:
Střelec
15°48’
Blíženci
15°48’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
26°04’
11
Slun./Luna:
Vodnář
10°05’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »