Una O'Connor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Una O'Connor
(Agnes Teresa McGlade)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Belfast
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Una O'Connor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.10.1880 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Una O'Connor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Una O'Connor
datum narození 23.10.1880
(herečka, instagram)

Una O'Connor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1957) - Svědek obžaloby
(1952) - Ha da venì... don Calogero!
(1949) - Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
(1948) - Fighting Father Dunne
(1948) - Adventures of Don Juan
(1947) - Unexpected Guest
(1947) - Lost Honeymoon
(1947) - Ivy
(1947) - The Corpse Came C.O.D.
(1947) - Banjo
(1946) - The Return of Monte Cristo
(1946) - Of Human Bondage
(1946) - Child of Divorce
(1946) - Cluny Brownová
(1945) - Zvony od svaté Marie
(1945) - Christmas in Connecticut
(1944) - The Canterville Ghost
(1944) - My Pal Wolf
(1943) - Posvátné manželství
(1943) - Porobená země
(1943) - Government Girl
(1943) - Forever and a Day
(1942) - V zajetí minulosti
(1942) - My Favorite Spy
(1942) - Always in My Heart
(1941) - Three Girls About Town
(1941) - The Strawberry Blonde
(1941) - Kisses for Breakfast
(1941) - Her First Beau
(1941) - Bylo jednou zelené údolí
(1940) - Pán sedmi moří
(1940) - Lillian Russell
(1940) - It All Came True
(1940) - His Brother's Keeper
(1940) - He Stayed for Breakfast
(1939) - We Are Not Alone
(1939) - All Women Have Secrets
(1938) - Return of the Frog
(1938) - Dobrodružství Robina Hooda
(1937) - Její domácí přítel
(1937) - Call It a Day
(1936) - Rose-Marie
(1936) - The Plough and the Stars
(1936) - Malý lord Fauntleroy
(1936) - Lloyd's of London
(1936) - Čest pilotů
(1935) - Thunder in the Night
(1935) - The Perfect Gentleman
(1935) - Frankensteinova nevěsta
(1935) - Father Brown, Detective
(1935) - Denunciant
(1935) - David Copperfield
(1934) - Stingaree
(1934) - The Poor Rich
(1934) - Orient Express
(1934) - Chained
(1934) - The Barretts of Wimpole Street
(1934) - All Men Are Enemies
(1933) - Timbuctoo
(1933) - Pleasure Cruise
(1933) - Neviditelný muž
(1933) - Mary Stevens, M.D.
(1933) - Horse Play
(1933) - Cavalcade
(1930) - To Oblige a Lady
(1930) - Proces Mary Baringové
(1929) - Dark Red Roses

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.10.1880 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Una O'Connor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Una O'Connor - herečka

se narodila 23.10.1880 ve městě Belfast, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Una O'Connor

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Una O'Connor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
0°28’
 
LunaLuna:
Rak
0°13’
 
MerkurMerkur:
Štír
21°43’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°12’
 
MarsMars:
Štír
1°12’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°24’
R
SaturnSaturn:
Beran
25°05’
R
UranUran:
Panna
12°22’
 
NeptunNeptun:
Býk
13°15’
R
PlutoPluto:
Býk
27°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
0°17’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°36’
 
CheirónCheirón:
Býk
16°00’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »