Urho Kekkonen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Urho Kekkonen
(Urho Kaleva Kekkonen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pielavesi
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Urho Kekkonen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.9.1900 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Urho Kekkonen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Urho Kekkonen
datum narození 3.9.1900
(herec, instagram)

Urho Kekkonen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál)
(2013) - Viru - tarinoita hotellista
(2013) - Jäniksenä Varkaudessa
(2011) - Elämää postikortissa
(2010) - Saunaliittolaiset Kekkonen ja Hrushtshov
(2010) - Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
(2010) - Mannerheim - Jörn Donnerin kertomana (TV seriál)
(2010) - Afro-Suomen historia (TV seriál)
(2009) - Yhteinen sävel
(2009) - Suomen historian myytit: Talvisota
(2008) - 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
(2008) - Yksinäinen mies
(2008) - Punklandia (TV seriál)
(2008) - Pravda o sauně
(2008) - History of Honka
(2006) - Pontikkapitäjä
(2005) - Pressiklubi
(2004) - Harri Holkeri - toiveikas maailmanparantaja
(2003) - Tuijotin tulehen
(2003) - Keskioluen tarina
(2001) - Tanner
(1999) - Sukkien euroelämää
(1997) - Tamminiemen herra - Kekkosen aika kannesta kanteen
(1997) - Paavo Nurmi - Paras kaikista
(1997) - Daavid - tarinoita kunniasta ja häpeästä
(1996) - Kostamus-sinfonia
(1993) - Olen aito suomalainen, ammuu
(1993) - Mitä se meille kuuluu? - Tosi asiaa: Etelä-Afrikka
(1993) - Miksi en puhu venäjää
(1993) - Virtaset ja Kekkonen
(1991) - Pahimman varalle - asekätkentä
(1988) - ...ja niinhän tuli juostua! sanoi Viljo Heino
(1986) - 13. artikla
(1986) - Mies menee - latu jää
(1981) - Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe
(1980) - ETYK - päämääränä rauha
(1979) - TUL 60 vuotta
(1979) - Näky lasiksi tehty
(1978) - Talonpoikaisakateemikko Kustaa Vilkuna
(1978) - Paavo Nurmi - mies ja aika
(1978) - Lahti MM -78
(1977) - Presidentin päivä
(1977) - Mitä UKK näki Neuvostoliitossa?
(1976) - Suomi tässä ja nyt
(1976) - Hello Elisabeth!
(1975) - Muutoksen vuosikymmenet (TV seriál)
(1973) - 25 vuotta ystävyyttä
(1971) - Perkele! Kuvia Suomesta
(1970) - Shaahiparin vierailu (TV seriál)
(1970) - Presidentti Porojärvellä
(1969) - Ajankohtainen kakkonen
(1969) - Suomen tasavallan presidentit (TV seriál)
(1968) - Kuntoruutu
(1968) - Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto
(1967) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto Tasavallan presidentin linnassa
(1967) - Viimeisellä rannalla
(1967) - Urho Kekkonen - valtiomies, presidentti
(1967) - Tasavallan presidentin vierailu Jugoslaviaan ja Bulgariaan
(1967) - Suomi tänään
(1967) - Olen suomalainen
(1967) - Suomen talvisota
(1966) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto tasavallan presidentin linnassa
(1966) - Valtiovierailu Tunisiaan
(1966) - Lepikon torppa
(1966) - Joutukaa sielut
(1966) - Rakkaus alkaa aamuyöstä
(1965) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto tasavallan presidentin linnassa
(1965) - Vierailu Intiaan
(1965) - M/S Ilmatar telakalta merelle
(1964) - Tampere
(1964) - Nestettä Naantalista
(1963) - Kehittyvä Kemi
(1962) - Vastavalittu tasavallan presidentti Urho Kekkonen puhuu
(1962) - Väinö Linna lähikuvassa
(1962) - Rautatiet itsenäisessä Suomessa
(1962) - Kolmen kaupungin kasvot
(1962) - Armi ja Gil jälleen täällä
(1961) - Presidenttiehdokkaat keskustelevat
(1961) - Valtionarkisto
(1961) - Urho Kekkonen
(1961) - Entistetty Turun linna
(1960) - RUK 40 vuotta
(1960) - Kunniaa Marskille
(1959) - Katselemme patsaita
(1959) - Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet 1959
(1958) - Öljynjalostamo syntyy
(1958) - Kotimaisen tuotannon suurparaati
(1958) - Hiihdon MM-kilpailut Salpausselällä
(1957) - 50 vuotta työn kunniaksi
(1957) - Suomen kansan suru
(1957) - Isänmaan puolesta
(1957) - Kuriton sukupolvi
(1956) - Kansakuntien asialla
(1955) - Tasavallan Presidentti J.K. Paasikivi Moskovassa
(1955) - Salon maatalousnäyttely
(1955) - Kansakunnan puolesta
(1953) - Naapurikansat tutustuvat
(1951) - Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
(1951) - Kenpä siitä oksan otti ...
(1949) - Parlamentin palkeilta stadionin hiilimurskalle
(1945) - J.K. Paasikivi
(1945) - Eduskunnan olympialaiset
(1938) - Mannerheim III

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Urho Kekkonen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Urho Kekkonen - herec

se narodil 3.9.1900 ve městě Pielavesi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Urho Kekkonen

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Urho Kekkonen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
10°30’
 
LunaLuna:
Střelec
24°17’
 
MerkurMerkur:
Panna
0°54’
 
VenušeVenuše:
Rak
25°19’
 
MarsMars:
Rak
15°47’
 
JupiterJupiter:
Střelec
2°57’
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°26’
 
UranUran:
Střelec
8°34’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
29°01’
 
PlutoPluto:
Blíženci
17°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°09’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°49’
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°01’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »