Usher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Usher
(Usher Terry Raymond IV)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.10. 1978 - 04:00h
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
39 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Usher - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
14.10.1978 - 04:00  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.10.1978 - 09:00  
US, Dallas:
32°47' s.š., 96°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Usher 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Usher
datum narození 14.10.1978
(herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník, instagram)

Usher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Who Shot the Sheriff ?
(2016) - Hands of Stone
(2015) - Martin Garrix feat. Usher - 'Don't Look Down' (Towel Boy) (hudební videoklip)
(2015) - Repeat After Me
(2014) - Usher ft. Nicki Minaj - She Came To Give It To You (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Last of the Showmen
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Rokenrolová síň slávy 2013
(2013) - Justin Bieber's Believe
(2013) - Scary Movie 5
(2012) - Usher - Numb (hudební videoklip)
(2012) - We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston
(2012) - The Voice UK
(2012) - Katie
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - BET Awards 2012
(2012) - Michael Jackson: Bad 25
(2011) - The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party (hudební videoklip)
(2011) - Romeo Santos feat. Usher: Promise (hudební videoklip)
(2011) - The Voice
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - Justin Bieber: Never Say Never
(2010) - Usher: There Goes My Baby (hudební videoklip)
(2010) - Usher feat. will.i.am: OMG (hudební videoklip)
(2010) - Usher featuring Pitbull - DJ Got Us Fallin' in Love (hudební videoklip)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - VH1 News Presents: Plastic Surgery Obsession
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Vrahouni
(2009) - Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2008) - Grammy Awards 2008
(2007) - Británie má talent
(2005) - V jednom kole
(2005) - Rhythm City Volume One: Caught Up
(2004) - The X Factor
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Móda a rock
(2004) - Retrosexual: The 80's (TV seriál)
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Ray
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Michael Jackson - pohled do soukromí
(2003) - The Disco Ball (koncert)
(2003) - Duets (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Usher: Evolution 8701: Live in Concert (koncert)
(2002) - Dear Santa
(2001) - All Star: What's Going On (hudební videoklip)
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - Christmas in Washington
(2001) - An Evening of Stars: A Celebration of Educational Excellence
(2001) - Party in the Park 2001 (koncert)
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Texas Rangers
(2000) - The Road Home (TV seriál)
(2000) - Geppetto
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - Zákony džungle
(1999) - Taková normální holka
(1998) - CD:UK
(1998) - Fakulta
(1996) - Moesha (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1964) - Top of the Pops

Usher - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Usher - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.10.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Usher 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Usher - herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

se narodil 14.10.1978 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Usher

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Usher
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
20°39’
2
 
LunaLuna:
Ryby
26°26’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
0°14’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
22°31’
3
 
MarsMars:
Štír
16°46’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
6°17’
11
 
SaturnSaturn:
Panna
9°42’
1
 
UranUran:
Štír
15°07’
3
 
NeptunNeptun:
Střelec
16°08’
4
 
PlutoPluto:
Váhy
16°45’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°23’
1
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°10’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
8°11’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
29°25’
7
Domy:
Panna
5°11’
Ryby
5°11’
2:
Váhy
0°41’
8:
Beran
0°41’
3:
Štír
0°19’
9:
Býk
0°19’
Střelec
2°48’
Blíženci
2°48’
5:
Kozoroh
5°37’
Rak
5°37’
6:
Vodnář
6°42’
Lev
6°42’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
19°00’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
8°33’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »