Uwe Janson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Uwe Janson

Narození:
Místo:
Königswinter
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
režisér

Uwe Janson - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
6.11.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Uwe Janson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Uwe Janson
datum narození 6.11.1959
(režisér, instagram)

Uwe Janson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Der Urbino-Krimi - Mord im Olivenhain
(2016) - Der Urbino-Krimi - Die Tote im Palazzo
(2015) - Die Udo Honig Story
(2014) - Šestka táhne světem
(2014) - Die Schlikkerfrauen
(2014) - Auf Das Leben!
(2013) - Děvčátko se sirkami
(2013) - Der Minister
(2012) - Honzíček a Grétička
(2012) - Die Schuld der Erben
(2011) - Tatort - Im Abseits
(2011) - Popelka
(2011) - Nebe nad Mexikem
(2011) - Am Kreuzweg
(2010) - Zkáza lodi Laconia
(2009) - Sopka
(2008) - Werther
(2008) - Die 25. Stunde (TV seriál)
(2007) - Tatort - Schleichendes Gift
(2007) - Sperling und die kalte Angst
(2007) - Beim nächsten Kind wird alles anders
(2006) - Tatort - Schlaflos in Weimar
(2006) - Post Mortem (TV seriál)
(2006) - Peer Gynt
(2006) - Lulu
(2005) - Wo bleibst du, Baby?
(2005) - Tatort - Leiden wie ein Tier
(2005) - Medvídek koala sám doma
(2005) - Liebe in Saigon, Eine
(2004) - Baal
(2003) - Navždy ztracena
(2003) - Hon na žháře
(2002) - Weihnachtsmann gesucht
(2002) - Nachts im Park
(2002) - Albtraum von 3 1/2 Kilo, Ein
(2001) - Vorspiel mit Nachspiel
(2001) - Mein Vater, die Tunte
(2001) - Babykram ist Männersache
(2000) - Zlatý chlapec
(2000) - Liebesengel
(2000) - Die Geiseln von Costa Rica
(1999) - Holstein Lovers
(1998) - Single sucht Nachwuchs
(1998) - Annino prokletí
(1997) - Kóma - Mezi životem a smrtí
(1997) - Anděl strážný
(1995) - Visum in den Tod - Die Russenhuren
(1995) - Nur der Sieg zählt
(1994) - Lauras Entscheidung
(1993) - Neues Deutschland
(1993) - Gefährliche Verbindung
(1992) - Business with Friends
(1991) - Herz in der Hand
(1990) - Verfolgte Wege

Uwe Janson - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.11.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Uwe Janson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Uwe Janson - režisér

datum narození 6.11.1959 ve městě Königswinter
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Uwe Janson

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Uwe Janson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°19’
 
LunaLuna:
Kozoroh
29°51’
 
MerkurMerkur:
Střelec
6°26’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°49’
 
MarsMars:
Štír
10°58’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°23’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
3°26’
 
UranUran:
Lev
20°52’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°56’
 
PlutoPluto:
Panna
5°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°39’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°25’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »