Václav Klaus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Klaus

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1941
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
politik, exprezident

Václav Klaus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (A)
Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Klaus 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Václav Klaus
datum narození v roce *1941
(politik, exprezident, instagram)

Václav Klaus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Česká cesta
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Stát Knížák
(2014) - M. Stingl: Indiáni ve městě, Indiáni ve mně jste
(2013) - Podoby Václava Klause
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Expremiéři (TV seriál)
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2013) - Z Borotína až na Sněžku
(2012) - Rok Václava Klause
(2012) - Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova
(2011) - Václav Havel a Dominik Duka: společný výslech
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2011) - Inventura Febia: Václav Havel versus Václav Klaus
(2010) - Velké politické retro
(2010) - Spanilé výzvy
(2010) - Drnovické catenaccio aneb Cesta do pravěku ekonomické transformace
(2009) - Hugo Toxxx: Volte mě (hudební videoklip)
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Sedm statečných
(2009) - Pahrbek český
(2009) - Náš první hospodář
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Kdo je V.K.?
(2007) - Vládneme, nerušit
(2007) - Papírový atentát
(2007) - Občan Havel
(2007) - Lucie 007
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2007) - Bestiář
(2006) - Žito
(2006) - Cesta k moci
(2005) - Partie
(2005) - Středoletní noci sen
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Bezesné noci
(2002) - Tenkrát 3 - Husákovo ticho
(2001) - Lesk a bída země České
(2001) - Chaos
(2000) - Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko
(2000) - Ekohistorie
(1999) - Tenkrát
(1998) - Kotel
(1996) - Kabát: Jak ti šlapou Kabáti (hudební videoklip)
(1996) - Co dělat?
(1996) - Cesta za titulem: MS Vídeň 1996
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
(1991) - Z očí do očí
(1989) - Něžná revoluce
Václav Klaus - Knihy
2014 - Václav Klaus - Novoroční projevy z Pražského hradu 2004-2013
2013 - Spor o amnestii
2013 - Rok desátý
2013 - My, Evropa a svět
2013 - Dvacet let české měny
2013 - Deset
2013 - Česká republika na rozcestí – Čas rozhodnutí
2012 - Zápisky z nových cest
2012 - Rok devátý - Projevy, články, eseje
2011 - Evropská integrace bez iluzí
2010 - Zápisky z cest
2010 - Rok sedmý
2010 - Rok osmý
2009 - Rok šestý
2009 - Prezident republiky k Lisabonské smlouvě
2009 - Modrá planeta v ohrožení
2009 - Kde začíná zítřek
2007 - Rok pátý
2007 - Modrá, nikoli zelená planeta
2007 - Makroekonomická fakta české transformace
2006 - Rok třetí
2006 - Rok čtvrtý
2006 - Registrace partnerství: pokrok, nebo nezodpovědné riziko?
2006 - Ekonomie a ekonomika
2005 - Rok druhý
2004 - Rok první
2004 - Evropa Václava Klause
2002 - Proč jdu znovu do toho?
2002 - Občan a obrana jeho státu
2002 - Evropa pohledem politika, pohledem ekonoma
2001 - Narovinu
1999 - Země, kde se již dva roky nevládne
1999 - Obhajoba zapomenutých myšlenek
1996 - Mezi minulostí a budoucností
1995 - Ekonomická teorie a realita transformačních procesů
1995 - Dopočítávání do jedné
1994 - Česká cesta
1993 - Rok - málo či mnoho v dějinách země?
1993 - Ekonomické perspektivy České republiky
1992 - Proč jsem konzervativcem
1992 - Demontáž socialismu: Cesta k tržní ekonomice II
1991 - O tvář zítřka
1991 - Nemám rád katastrofické scénáře
1991 - Ekonomická teorie a ekonomická reforma
1991 - Cesta k tržní ekonomice
Václav Klaus - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Klaus 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Klaus - politik, exprezident

se narodil v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Klaus

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Václav Klaus
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°21’
2
 
LunaLuna:
Beran
23°33’
12
 
MerkurMerkur:
Rak
15°38’
3
 
VenušeVenuše:
Rak
13°31’
3
 
MarsMars:
Ryby
22°04’
11
 
JupiterJupiter:
Blíženci
5°26’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
23°05’
1
 
UranUran:
Býk
28°01’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
24°57’
6
 
PlutoPluto:
Lev
2°52’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
27°13’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°22’
12
 
CheirónCheirón:
Lev
0°14’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°57’
4
Domy:
Býk
21°09’
Štír
21°09’
2:
Blíženci
17°02’
8:
Střelec
17°02’
3:
Rak
5°38’
9:
Kozoroh
5°38’
Rak
23°55’
Kozoroh
23°55’
5:
Lev
16°44’
Vodnář
16°44’
6:
Panna
23°00’
Ryby
23°00’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
22°32’
11
Slun./Luna:
Býk
25°27’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »