Václav Klaus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Václav Klaus

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
78 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
politik, exprezident

Václav Klaus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (A)
Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Václav Klaus 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Václav Klaus
datum narození v roce *1941
(politik, exprezident, instagram)

Václav Klaus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Česká cesta
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Stát Knížák
(2014) - M. Stingl: Indiáni ve městě, Indiáni ve mně jste
(2013) - Podoby Václava Klause
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Expremiéři (TV seriál)
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2013) - Z Borotína až na Sněžku
(2012) - Rok Václava Klause
(2012) - Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova
(2011) - Václav Havel a Dominik Duka: společný výslech
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2011) - Inventura Febia: Václav Havel versus Václav Klaus
(2010) - Velké politické retro
(2010) - Spanilé výzvy
(2010) - Drnovické catenaccio aneb Cesta do pravěku ekonomické transformace
(2009) - Hugo Toxxx: Volte mě (hudební videoklip)
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Sedm statečných
(2009) - Pahrbek český
(2009) - Náš první hospodář
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Kdo je V.K.?
(2007) - Vládneme, nerušit
(2007) - Papírový atentát
(2007) - Občan Havel
(2007) - Lucie 007
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2007) - Bestiář
(2006) - Žito
(2006) - Cesta k moci
(2005) - Partie
(2005) - Středoletní noci sen
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Bezesné noci
(2002) - Tenkrát 3 - Husákovo ticho
(2001) - Lesk a bída země České
(2001) - Chaos
(2000) - Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko
(2000) - Ekohistorie
(1999) - Tenkrát
(1998) - Kotel
(1996) - Kabát: Jak ti šlapou Kabáti (hudební videoklip)
(1996) - Co dělat?
(1996) - Cesta za titulem: MS Vídeň 1996
(1995) - Horoskopičiny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
(1991) - Z očí do očí
(1989) - Něžná revoluce
Václav Klaus - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Václav Klaus 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Václav Klaus - politik, exprezident

se narodil v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Václav Klaus

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Václav Klaus
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°21’
2
 
LunaLuna:
Beran
23°33’
12
 
MerkurMerkur:
Rak
15°38’
3
 
VenušeVenuše:
Rak
13°31’
3
 
MarsMars:
Ryby
22°04’
11
 
JupiterJupiter:
Blíženci
5°26’
1
 
SaturnSaturn:
Býk
23°05’
1
 
UranUran:
Býk
28°01’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
24°57’
6
 
PlutoPluto:
Lev
2°52’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
27°13’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°22’
12
 
CheirónCheirón:
Lev
0°14’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°57’
4
Domy:
Býk
21°09’
Štír
21°09’
2:
Blíženci
17°02’
8:
Střelec
17°02’
3:
Rak
5°38’
9:
Kozoroh
5°38’
Rak
23°55’
Kozoroh
23°55’
5:
Lev
16°44’
Vodnář
16°44’
6:
Panna
23°00’
Ryby
23°00’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
22°32’
11
Slun./Luna:
Býk
25°27’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »